Mireasa îi dedică mirelui surd o melodie prin limbajul semnelor

0

Care este cel mai romantic lucru pe care l-ați văzut? Poate că a fost o cerere în căsătorie grandioasă pe care ați văzut-o în timp ce vă plimbați prin parc, sau poate că a fost un moment în care doi bătrânei se țineau de mână pe stradă.

Poate că au fost imagini de la o întâlnire perfectă pe care le-ați văzut în mediul online, poate că a fost ceva ce ați făcut, sau ceva ce a făcut cineva pentru voi. Indiferent de răspuns, vă garantăm că momentul de mai jos este unul dintre cele mai romantice lucruri pe care le-ați văzut până acum.

După ce au avut o relație de doi ani, perechea formată din Liz și Scott s-au hătărât să facă pasul următor și să se căsătorească. Totuși, mireasa nu și-a dorit o nuntă normală unde să meargă la altar în modul tradițional american, pe melodia “Here Come’s The Bride”.

Mireasa a vrut să facă ceva cu totul special pentru bărbatul care avea să îi devină soț. Aceasta a susținut într-un interviu că „pentru fiecare bucurie pe care i-a adus-o zilnic timp de doi ani de zile, a vrut să îl suprindă cu acea intrare.”

Și chiar asta a făcut.

Scott, viitorul soț al lui Liz este surd, iar surpriza pe care aceasta i-a facut-o este pur și simplu superbă. Pe măsură ce se apropia de altar, aceasta s-a oprit imediat ce a început să se audă o melodie – ”A Thousand Years” cântată de Christina Perri și a folosit limbajul semnelor pentru a-i traduce cântecul soțului ei care o aștepta la altar.

De fiecare dată când se auzeau cuvintele One step closer (cu un pas mai aproape), aceasta se apropia cu un pas de altar, ajungând cu un pas mai aproape de viitorul ei soț. Liz a împărtășit că acesta a plâns pe parcursul melodiei și că plânge de fiecare dată când se uită la imagini!

Nu-i așa că este unul dintre cele mai frumoase gesturi romantice de dragoste pe acre le-ați auzit? Atunci când melodia s-a terminat, aceasta a mers până în fața soțului ei, iar acolo cei doi s-au sărutat și îmbrațișat.

Scott a dorit să o lase pe Liz să aibă parte de momentul ei de glorie, iar oamenii au aplauzat-o și admirat-o pentru gestul ei. Un mire în condiția lui nici n-ar putea să primească un cadou mai frumos de la viitoarea sa soție.

Astfel de momente ne fac să înțelegem că dragostea adevărată chiar există. În ziua în care te aștepți mai puțin, apare o persoană în viața ta care te face să uiți de gândurile negative, de durere, de amintiri neplăcute și de tot ce presune viața de dinainte.

Aceea este persoana care te învață să ai încredere în tine și în ceea ce reprezintă dragostea în adevăratul sens al cuvântului: unul dintre cele mai pure sentimente din lume care poate muta munții din loc și care te face să plângi de fericire doar atunci când te gândești cât ai fost de norocos că ai ți-ai găsit, în sfârșit, perechea.

Share.

Comments are closed.