Modul surprinzator in care poti utiliza cafeaua! Incearca si tu! (VIDEO)

0

Multi oameni nu isi pot incepe ziua fara o ceasca sau chiar doua de cafea proaspata. Pur si simplu le ofera energia de care au nevoie intreaga zi. Pe langa gustul savuros al cafelei si mirosul placut, poate fi utilizata si in alte scopuri, pe langa sursa de energie. Poate fi ingredientul principal dintr-un tratament de infrumusetare care ajuta la reducerea si chiar disparitia cearcanelor. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa salvati ramasitele pe care mai apoi le amestecati cu alte cateva lucruri de baza. Rezultatul este uimitor de eficient si de ieftin. Asa ca daca v-ati saturat de cearcanele inestetice de sub ochi, nu trebuie decat sa incercati acest remediu natural!

Pe langa boabele de cafea, veti avea nevoie de asemenea de boabe de piper negru si ulei de nuca de cocos. Se amesteca in palma cafeaua macinata cu un varf de cutit de boabe de piper negru dupa care se adauga uleiul de cocos. Este indicat sa experimentati cu diferite cantitati din fiecare ingredient, pentru a vedea care combinatie este cea mai eficienta!

Amestecul rezultat se aplica sub ochi tamponand. Va rog sa fiti atenti pentru a nu va intra in ochi amestecul. Se lasa timp de 5-10 minute pentru a patrunde in stratul de piele. Se sterge cu un prosop curat, dupa care se aplica un strat de crema hidratanta. Se poate repeta de mai multe ori pe saptamana!

Cafeaua si cofeina sunt adesea utilizate in diverse “ritualuri” de infrumusetare si ingrijire personala.  De asemenea ofera un aspect sanatos pielii din orice zona a corpului. Multe dintre tratamentele pe care le putem cumpara din magazine pot duce la iritatii sau la alergii, acesta fiind inca un motiv in plus sa ne facem tratamentele noastre acasa, asigurandu-ne ce punem in ele.

Va sfatuim sa incercati acest tratament eficient chiar in aceasta seara!

Traducerea si adaptarea Echipa Tony Poptamas © Copyright 2016

Sursa: sun-gazing.com & YouTube

Share.

Comments are closed.