MOTIVUL PENTRU CARE AR TREBUI SA ITI PUI UNT IN CAFEA IN FIECARE DIMINEATA! (VIDEO)

0

Untul a fost condamnat ca factor al obezitatii si al surplusului de greutate in cazul oamenilor. Chiar si in urma cu un an, doi, acest lucru a fost bine cunoscut de catre cei care doreau o dieta sanatoasa. Acum este o tendinta adaugarea unei linguri de unt in cafeaua de dimineata. Se pare ca acesta este un bun inlocuitor pentru frisca si zahar.

Poate suna ciudat, insa de indata ce aflati motivul o sa intelegeti de ce fac acest lucru. Chiar si medicii spun ca adaugarea de unt in cafea este acceptabila. Acestia avertizeaza persoanele cu un nivel ridicat al colesterolului, in privinta controlulului consumului de cafea cu unt. Pe de alta parte, se utilizeaza unt hranit cu iarba. Acest tip de unt este superior si va ofera beneficiile de care aveti nevoie. Orice alt tip de unt este lipsit de valoare in acest context. Acesta ajuta la reglarea nivelului colesterolului. Raportul de omega-6, omega-3 si acizii grasi sunt un factor ideal in reducerea grasimii corporale. Este, de asemenea, compus din butirat de acid cu catena scurta, care a fost legat de nivelul crescut de prevenire a bolilor neurodegenerative si a bolilor de inima din cauza proprietatilor inflamatorii. Mai mult decat atat, este o excelenta sursa de vitamina K. In cazul in care acum va suna atragator acest tip de cafea, iata cum trebuie preparat:

Se topeste o lingurita sau doua de unt in cafea plus o lingura de ulei MCT si se amesteca pana ce intregul continut se omogenizeaza. Uleiul MCT este o prescurtare pentru “triglicerida cu lant mediu” de petrol si din aceasta deriva grasimi sanatoase, care se pot gasi in uleiul de nuca sau in uleiul de cocos. Acest lucru o sa va ajute in producerea energiei din grasimi. O singura ceasca de cafea se presupune ca este suficienta pentru a inlocui o masa si in cazul in care se consuma in mod corespunzator poate ajuta la pierderea in greutate.

Uita-te si tu la videoclip pentru mai multe informatii si pentru a te convinge singur!

Traducerea si adaptarea Echipa Tony Poptamas © Copyright 2016

Sursa: sun-gazing.com

Share.

Comments are closed.