Motivul pentru care ar trebui sa pui o moneda in congelator inainte sa pleci de acasa

0

Toxinfectia alimentara nu-i o gluma, si o multime de oameni nu sunt constienti de prospetimea alimentelor din frigider sau congelator atunci cand se intorc dintr-o calatorie lunga sau concediu. In cazul in care sunt caderi de curent, carnea si alte alimente se dezgheata si se altereaza. Daca nu doriti sa suferiti consecintele consumului de alimente stricate, atunci incercati acest truc simplu.

Umpleti un pahar cu apa si puneti-l in congelator. O data ce apa ingheata, puneti o moneda pe partea de sus. Daca atunci cand va intoarceti acsa moneda este in partea de jos a paharului, atunci curentul a fost cazut suficient timp ca mancarea sa se dezghete si sa se altereze. Mai bine aruncati alimentele sensibile. In cazul in care moneda a ramas pe partea de sus, atunci mancarea este in siguranta.

Deseurile alimentara reprezinta o problema serioasa in America, deoarece 40% din mancare ajunge aruncata la gunoi, dar mai bine sa fiti precauti decat sa va para rau. Daca moneda este in partea de jos a paharului, aruncati alimentele despre care sunteti sceptici.

Share.

Comments are closed.