Motivul pentru care iubitul tau se transforma dintr-unul bun intr-unul rau

0

Te afli intr-o relatie cu unul dintre acestia?

Barbatul cameleon, dificil, este exact ceea ce vrei ca el sa fie, iar aceasta este partea in care tu cazi in capcana. Iti poate citi sufletul, insa iti va oferi dragoste, atentie si intelegere. Iti fura inima, te simti pe deplin angajata, si cand totul merge perfect, isi arata adevarata fata, insa tu ai cazut deja in capcana si nu sti ce mai ai de facut. Acesta este motivul pentru care nu e vina ta ca ai ajuns cu el. Cine sunt ei de fapt? Sunt genul de persoane care conduc o relatie in propriile lor scopuri, in timp ce sunt insetati de putere si control.

Atunci cand isi arata adevarata fata, incat esti in stare de soc si incerci sa intelegi ce se intampla, te intrebi daca tu esti cauza situatiei in care te afli. Te gandesti daca stresul este de vina. Incerci sa faci ca lucrurile sa o ia din nou pe fagasul normal.

Este normal sa te intrebi daca tu esti cauza, e din cauza constiintei. Problema este ca el este atat de schimbat si are un comportament atat de socant, incat nu il recunosti. Acestia aleg persoane care in general: accepta o vina usor; le dau beneficiul indoielii, in mod repetati; intr-adevar isi doresc sa fie intr-o relatie; nu pun la indoiala scuzele, manipularile.. odata ce gasesc o astel de persoana, incearca sa o seduca usor, iar apoi o prind in ghiare. Daca toate aceste lucruri iti suna cunoscute, opreste-te acum! Este spre binele tau.

In primul volum din cartea electronica de mai jos, “Escaping the Hijackal Trap” sunt subliniate toate modalitatile de identificare a unui astfel de personaj. In cazul in care aveti o astfel de relatie, trebuie neaparat sa stiti mai multe!

 

 

Traducerea si adaptarea Echipa Tony Poptamas © Copyright 2016

Sursa: yourtango.com

Share.

Comments are closed.