Neti Sandu pentru sambata, 17 august 2019. Zodia care are succes pe toate planurile

0

Horoscopul de astazi aduce surprize pentru toate zodiile.  Vibrația zilei este 8 și să ne păzim banii, să nu zboare pe fereastă.

HOROSCOP 17 AUGUST 2019 BERBEC

Oameni dragi vă caută să ieșiti pe la evenimente, nunți, botezuri și alte mondenități și aveți chef și energie să va duceți. Se poate să vă fi atașat sufletește de cineva care vrea să luați în serios relația, să locuiți împreună, să fiți o echipă, s-aveți copii. Are gânduri mari cu voi.

HOROSCOP 17 AUGUST 2019 TAUR

E posibil să va simțiți atrași de cineva pe care-l vedeți pentru prima oară și să fie reciprocă trăirea. Poate-aveți un motiv special să invitați niște prieteni pe la voi, să stați la taclale, la plajă, la iarbă verde să vă bucurați de se mai întâmplă în viață voastră.

HOROSCOP 17 AUGUST 2019 GEMENI

La o serată, undeva, o să puteți face cunoștință cu acea persoană care-o să vă-nsoțească pe parcursul vieții. Vi se-ntâmplă tot felul de lucruri, chiar dacă mărunte. Pentru voi sunt pline de înțelesuri ascunse și o s-aveți diverse revelații. O să știți ce aveți de făcut în continuare.

HOROSCOP 17 AUGUST 2019 RAC

Se poate s-aveți un rendez-vous, cu emoții împărtășite de altfel, și să vi se pară ființa ideală pentru voi și să rămâneți împreună. Poate-o să le acordați un plus de atenție părinților, bunicilor, unor rude mai în vârstă. Le faceți o vizită și le duceți tot ce au nevoie sau îi duceți acolo unde nu pot ajunge singuri.

HOROSCOP 17 AUGUST 2019 LEU

O să vă acordați un respiro și poate dați o fugă până la mare sau la munte, va puteți duce și într-un city break la relax. O să va bucurați de veștile bune, de anturajul care o să va însoțească în planurile voastre și o să va refaceți starea psihică, o să va încărcați bateriile.

HOROSCOP 17 AUGUST 2019 FECIOARĂ

E cineva care speră să fiți împreună pentru că se simte compatibilitatea și sentimentele sunt reciproce. Se pare că v-ați decis să dați cărțile pe fatță într-o relație de cuplu, pentru că va doriți o viață liniștită în care s-aveți încredere deplină în partenerul de viață.

HOROSCOP 17 AUGUST 2019 BALANȚĂ

Vă pot veni ceva musafiri de la drum și să stați cu ei, să vă plimbați pe unde-și doresc și să fie reconfortant. Poate aveți o petrecere în familie și o să fiți ocupați până peste cap, cu toate c-o să pună toată lumea umărul, dar o să iasă frumos.

HOROSCOP 17 AUGUST 2019 SCORPION

Se poate să aflați din zbor despre un job care v-ar ajuta să va puneți în valoare calitățile ascunse. Poate aveți invitație în tribună, în lojă sau la un concert în aer liber, la o discotecă tot așa afară și o să fie distractiv după atâta muncă.

HOROSCOP 17 AUGUST 2019 SĂGETĂTOR

Poate alegeți o variantă de relaxare cu SPA, ca să vă-ndreptați oasele, mușchii, cu masaj, cosmetică, de-astea. Voi păreți mai relaxați din punct de vedere financiar și-așa vă duceți la plajă la malul marii, pe malul unei ape. O să aveți de drum și pentru distracție.

HOROSCOP 17 AUGUST 2019 VĂRSĂTOR

E cineva care-și face curaj să va abordeze și o să fie o conectare, mai ales dacă v-a prins pe un gol sufletesc. Întrevedere, posibil și de afaceri, dacă n-ați avut timp zielele trecute și să discutați la cafea condițiile unui parteneriat de afaceri.

HOROSCOP 17 AUGUST 2019 PEȘTI

E o masă în familie și cu prieteni apropiați și o să va priască statul la șuetă. Mai schimbați impresii și sentimente. O revedere surpriză, e cineva care apare fără niciun preaviz și o să fiți surprinși de sentimentele cu care vă învăluie persoană respectivă.

Share.

Comments are closed.