Nu ar trebui sa incetezi niciodata sa-i faci curte, nici macar atunci cand este deja a ta

0

Fa-o mereu sa simta ca e singura persoana pe care o doresti! Sentimentele pe care le ai atunci cand esti la prima intalnire sunt ceva ce nu se compara cu alte experiente. Simti primavara la fiecare pas, romatismul te pandeste la fiecare colt de strada, iar viitorul ti se pare luminos. Stii de ce? Pentru ca un tip alearga dupa tine si iti face curte fara ca tu sa-i fi dat clar de inteles ca esti interesata de el.

Este o frumoasa dar foarte scurta perioada de timp. Apoi, încep intalnirile. Nu e vorba ca dupa aceea lucrurile se inrautesc, ba chiar relatia poate sa devina mai profunda si poate sa dureze mult mai mult decat un romantism trecator. Adoram sa-i fim partasi la o gustare tarziu in noapte, sa-i trimitem mesaje in timpul unei intalniri de afaceri, sa-i fim cel mai bun prieten. Dar nu este suficient!

Romantismul inca este foarte important. Vine un moment în aproape fiecare relație în care incetam sa mai dorim. Desi intretinerea romantismului si a dorintei este treaba ambilor parteneri, totusi este posibil ca ea sa nu mai depuna eforturi atunci cand simte ca nu este dorita! Iar asta prietene, depinde doar de tine! Este de datoria ta sa o faci sa simta ca doar pe ea o doresti sa-ti fie alaturi. Sa fi romantic nu este o sarcina grea. Nu trebuie sa inchiriezi Disneyland pentru ca ea sa se simta iubita. Are nevoie doar de atentie si de gesturi marunte din care sa simta cat de mult inseamna pentru tine. Daca faci aceste lucruri pentru ea, efortul tau va fi rasplatit din plin.

 

 

Traducerea si adaptarea Echipa Tony Poptamas © Copyright 2016

Sursa: yourtango.com

Share.

Comments are closed.