Numerologie: Ce spune despre tine ziua in care te-ai nascut? Afla care este semnificatia

0

Numerologia este stiinta care iti spune despre tine lucruri pe care inca nu le-ai descoperit.
De exemplu, data nasterii iti poate spune foarte multe despre tine. De exemplu, persoanele nascute pe data de 1 sunt lideri innascuti, in timp ce cei nascuti in zilele de 12, 15 si 30 sunt mai creativi.

Cauta in lista de mai jos data nasterii tale si vezi ce spune despre tine.

1 – Lider – Fire puternica si independenta. Spirit de initiativa si organizare, calitati de lider. Gandire rapida si foarte inventiva.

2 – Cooperant – Pasnici si prietenosi, cei nascuti pe 2 depind mult de anturaj si de mediu.

3. Imaginativ – Inspirati, plini de vitalitate, sociabili, veseli si entuziasti, cei nascuti pe 3 au capacitatea de a le transmite celorlalti emotiile.

4 – Constiincios – Disciplinati si responsabili, cei nascuti pe 4 isi iau sarcinile in serios, atat in profesie cat si in viata particulara.

5 – Istet – Inteligenti, inventivi si foarte curiosi, cei nascuti pe 5 stiu totul despre orice, sau macar cate un pic din toate si au marele talent de a gasi rapid solutii.

6 – Familist – Intelegatori, sociabili si generosi, cei nascuti pe 6 sunt fericiti cand pun umarul la fericirea altora, in special a familiei.

7 – Intelept – Capabili de o perceptie profunda si analitica, cei nascuti pe 7 sunt inclinati spre cultura, spiritualitate, filozofie, stiinta si tehnica.

8 – Businessman – Avand o personalitate de anvergura, ambitioasa si plina de forta, cei nascuti pe 8 detesta mediocritatea. Nu se tem de nimic, au initiativa, talent organizatoric, putere de munca, sunt competitivi si originali.

9 – Idealist – Dotati cu vederi largi, marinimie si mult idealism, cei nascuti pe 9 par a fi meniti unor cauze inalte. Sunt altruisti, caritabili, plini de compasiune, dar dinamici si eficienti.

10 – Ambitios – Avand o mentalitate de invingator, cei nascuti pe 10 sunt razbatatori si isi croiesc drumul in viata fara sa aiba nevoie de sprijin.

11 – Inspirat – Cei nascuti pe 11 sunt dintre “cei alesi”. Se disting prin insusiri aparte, precum: vocatie, iluminare, inspiratie, intuitie, imaginatie, abnegatie.

12 – Artist -Fie ca evolueaza sau nu in domeniul artelor, cei nascuti pe 12 au un simt dramatic dezvoltat si pun talent in ceea ce fac, chiar daca e vorba doar de lucruri banale.

13 – Profesionist – Uzand de calitati ca simtul practic, creativitatea si disciplina, cei nascuti pe 13 au darul de sti sa imbine frumosul cu durabilul si functionalul.

14 – Jucator – Curiosi, independenti si adaptabili, cei nascuti pe 14 au nevoie de informatie, provocari si schimbare. Sunt curajosi, risca deseori si cred in steaua lor norocoasa, avand o fire de jucator.

15 – Creativ – Pentru cei nascuti pe 15 familia pare a fi cel mai important lucru din lume. Totusi, au propriile lor nevoi, care nu trebuie neglijate.

16 – Spiritual – Intuitivi, inteligenti, analitici si profunzi, cei nascuti pe 16 sunt aplecati spre cercetarea subiectelor serioase, de fond, ale vietii.

17 – Manager – Ambitiosi, plini de energie si cu o viziune larga si sintetica, cei nascuti pe 17 au un talent special pentru afaceri.

18 – Finalist – Capabili, cu caracter puternic, curajosi si hotarati, cei nascuti pe 18 implinesc aproape mereu ce-si pun in minte.

19 – Hotarat – Hotarati si mai iubitori de libertate, cei nascuti pe 19 nu fac decat ce doresc ei. Sunt ambitiosi si manati de imboldul de a reusi, de a castiga putere, de a ajunge sa fie recunoscuti si respectati.

20 – Sensibil – Foarte sensibili la mediu inconjurator, cei nascuti pe 20 isi acordeaza emotiile la acesta. Aspira la armonie, frumusete si afectiune.

21 – Sociabil – Comunicativi si foarte deschisi catre ceilalti, cei nascuti pe 21 au un talent social innascut. Detin darul de a-i antrena, entuziasma, atrage, inveseli etc. pe oameni.

22 – Plutocrat – Dispunand de forta, stapanire de sine si de o mare ambitie, cei nascuti pe 22 au spirit de anvergura. Au un caracter puternic, simt practic, creativitate, initiativa, talent de lider si abilitatea de a-i influenta pe ceilalti.

23 – Spontan – Inteligenti, flexibili, agili si ingeniosi, cei nascuti pe 23 au o mare capacitate de a se adapta la situatii. Reactioneaza spontan, rapid si adecvat.

24 – Prietenos – Marinimosi, saritori si gata sa raspunda prompt la solicitari, cei nascuti pe 24 sunt foarte buni prieteni. Pentru ei, cercul apropiatilor este sfant si sunt gata sa faca sacrificii pentru a pastra bunele relatii

25 – Intelectual – Posesori ai unei judecati logice si patrunzatoare, cei nascuti pe 25 stralucesc prin facultatile intelectuale si prin dorinta de studiu, de instruire.

26 – Afacerist – Energici, eficienti si ambitiosi, cei nascuti pe 26 au stofa de afaceristi. Sunt buni organizatori, inteligenti, realisti, cu viziune de ansamblu si putere de razbatere.

27 – Organizator – Deschisi la minte, dinamici, entuziasti si idealisti, cei nascuti pe 27 au darul de a-i inspira si organiza pe ceilalti. Sunt autoritari fara sa fie duri.

28 – Asociat – Plini de initiativa si manati de dorinta de a se impune, cei nascuti pe 28 au stofa de lider, dar au mai mare succes in asociere decat singuri. Au o fire puternica, dar contradictorie.

29 – Vizionar – Personaje cu totul speciale, cei nascuti pe 29 se bucura de instincte si intuitii iesite din comun. Sunt niste vizionari. Detesta banalitatea, au teluri inalte si proiecte ambitioase.

30 – Creativ – Daruiti cu sensibilitate, dragoste pentru frumos si o doza neobisnuita de creativitate, cei nascuti pe 30 au un suflet de artist.

31 – Faurari – Harnici, priceputi, practici, responsabili si atenti la detaliu, cei nascuti pe 31 sunt niste maestri faurari. Au talentul de a prelucra materia si tot ce iese din mana lor iese temeinic, frumos si functional.

Sursa: Momente in viata

Photo: Men Style Fashion

Share.

Comments are closed.