Oamenii de stiinta au descoperit ca sangele vegetarienilor se apara de 8 ori mai eficient impotriva cancerului ( video )

0

Studii recente au demonstrat ca sangele recoltat de la persoane vegetariene este de opt ori mai puternic in ceea ce priveste capacitatea de ucidere a celulelor canceroase, decat cel provenit de la persoane consumatoare de carne si produse lactate.

Sangele provenind de la persoane cu regimuri alimentare diferite a fost picurat pe celule canceroase, pentru a vedea care mostre de sange sunt cele mai eficiente in distrugerea cancerului dezvoltat.

Persoanele cu un regim alimentar american standard, de asemenea lupta impotriva cancerului, doar ca sangele vegetarienilor are puterea de a opri dezvoltarea celulelor canceroase de aproape opt ori mai mare.

Mai tarziu, studiile privind cancerul de san au aratat o consolidare extraordinara  a capacitatii de aparare a organismului  impotriva cancerului, dupa 14 zile de exercitii fizice usoare (30-60 minute de plimbare zilnic )si o alimentatie vegetariana.

Probe de sange de la femei cu cancer de san au fost prelevate inainte si dupa 14 zile de regim alimentar vegetarian.

Dupa 14 zile esantioanele au aratat o incetinire semnificativa a dezvoltarii cancerului si capacitatea crescuta a sangelui de a distruge celulele canceroase. A fost important de vazut daca doar regimul alimentar vegetarian a anihilat dezvoltarea acestor celule, sau in combinatie cu exercitiile fizice.

S-a efectuat un experiment separat si da, exercitiile fizice si-au adus contributia la stoparea cresterii celulelor canceroase, iar dieta vegetariana doar a dublat puterea de anihilare a acestora.

Aceste experimente si studii au confirmat ca schimbarea stilului de viata are un efect considerabil asupra starii noastre de sanatate si poate reduce riscul dezvoltarii cancerului sau poate creste sansele de a supravietui acestei boli.

Exercitiile fizice regulate si un regim de viata vegetarian pot imbunatati realmente calitatea vietii. A avea sangele capabil sa lupte impotriva celulelor canceroase este unul dintre marile avantaje ale stilului de viata vegetarian.

Mai jos aveti un filmulet care va spune mai multe despre stiinta din spatele acestor descoperiri.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: healthylifestylezone.com

Share.

Comments are closed.