Obiceiurile pe care le are George Becali – ce spun astrele despre caracterul acestuia

0

Conform zodiacului, omul de afaceri George Becali cunoscut ca si Gigi Becali, este o fire sensibila, uneori timida dar si precauta, insa stie exact cum sa ascunda aceste trasaturi in spatele unei masti.

Gigi Becali este nascut sub semnul zodiacal al Racului, ceea ce ii influenteaza puternic caracterul. Lui nu ii place sa faca curat dupa pesoanele din jurul sau, fiind genul de om obsedat de curatenie. De asemenea, nu e bine sa ii pui intrebari indiscrete, chiar daca el iti permite sa patrunzi in viata lui intima.

Atunci cand este nervos, ar putea sa reactioneze in mod agresiv, chiar si fizic, astfel ca trebuie sa il lasi in pace in astfel de momente.

Mai mult decat atat, conform astrologiei, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Racului, asemeni lui Gigi Becali, au nevoie de afectiune, insa nu de afectiune siropoasa, deoarece aceasta ii va scarbi. El se sime vesnic neinteles, motiv pentru care e nevoie de rabdare si trebuie sa il incurajezi atunci cand ceva nu iese exact cum si-a propus.

Omul de afaceri are nevoie de spatiu personal, nu ii place sa fie intrebat ce face sau unde pleaca, deoarece simte ca are dreptul sa faca ce vrea. Lucrul care il va durea cel mai tare este indiferenta, astfel ca este esential sa comunici cu acest nativ atunci cand apar probleme.

Despre acesta, astrele ne mai spun ca este un familist convins si nimic nu e mai important pe lume pentru el decat familia. Este un om generos si daca ar putea ar ajuta pe toata lumea, datorita faptului ca este nascut sub semnul zodiacal cel mai generos dar si cel mai sensibil.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Photo: Libertatea

Share.

Comments are closed.