Pentru un somn linistitor maseaza acest punct de pe picioare in fiecare seara inainte de a merge la culcare

0

Picioarele sunt foarte importante pentru sanatatea noastra generala, dar majoritatea oamenilor nu le acorda suficienta atentie. Aveti grija de ele inainte de a merge la culcare pentru a avea un somn bun.

Puteti incepe sa utilizati San Yin Jiao, care e cunoscuta ca fiind cea mai eficienta tehnica Chinezeasca pentru un somn mai bun. Aceasta se refera la masarea unui anumit punct pe picior.

Masati acest punct pentru un somn mai bun!

Gaseste cel mai inalt punct de pe osul gleznei interioara si masoara 4 latimi de deget in sus pe interiorul piciorului, si chiar in spatele acelui os vei gasi punctul.

  1. Pune degetul pe acest punct si incepe sa masezi folosind miscari circulare timp de 6 secunde. Apoi, elibereaza timp de 2 secunde si repeta timp de 5 minute.
  2. Repeta procesul si la celalalt picior.
  3. Poti repeta aceasta forma de presopunctura inca o data, daca iti este de ajutor

Nota: Daca incepe sa te doara atunci cand apeis inseamna ca nu apesi in punctul corect, si astfel trebuie sa te opresti imediat. Vei scapa de insomnie, balonare, tulburari pelviene si urologice si iti vei imbunatati digestia prin masarea circulara a acestui punct.

Cu ajutorul acestei metode naturale poti trata diferite probleme de sanatate si poti scapa de durerea si disconfortul asociate. De asemenea, acest lucru te va ajuta la reglarea splinei si a rinichilor.

Poti alina durerea si stresul menstrual la femeile tinere si crampele menstruale prin folosirea acestei tehnici.

Impartaseste-ne gandurile tale in comentariile de mai jos. Va multumim ca ati citit si speram ca ati gasit util acest articol. Nu uitati sa il distribuiti cu prietenii si familia!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: healthylifeidea.com

Share.

Comments are closed.