Persoana din zodiac cu cei mai multi dusmani

0

Zodia care are cei mai multi dusmani este una de apa. Aceasta are o fire extrem de razbunatoare, capabila sa puna la cale planuri care mai decare in acest scop.

Aceasta zodie se face cunoscuta datorita strategiilor sale, care ii lasa masca chiar si pei cei mai avizati psihologi. Cu acest nativ, se spune ca nimeni nu are sansa de a castiga vreun conflict, in special verbal.

Cand vine vorba de dragoste si de razboi merge pana in panzele albe pentru a isi atinge scopul, motiv pentru care tinde sa se inconjoare de dusmani.

Ce nu le place oamenilor la aceasta zodie? Ei bine, in primul rand, capacitatea acesteia de a se ridica de la pamant dupa fiecare esec. Atunci cand aceasta zodie isi recapata puterile, o face intr-un mod si mai spectaculos cu fiecare ocazie.

Acest nativ este de asemenea un cuceritor desavarsit. Este capabil de a fura inima oricui, fapt pentru care este considerat un pericol, in special pentru cuplurile stabile.

Latura sa emotionala este una destul de puternica, cu toate ca nu se arata.

Dupa cum probabil deja v-ati dat seama din randurile de mai sus, este vorba de nativul Scorpion. El este cunoscut ca fiind un prieten de nadejde, dar care poate lua si forma unui dusman de temut, motiv pentru care ar fi bine sa nu fie suparat.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: teo

Photo: MensXP.com

Share.

Comments are closed.