Peste 24 de milioane de oameni au urmarit cu sufletul la gura acest videoclip: “Cum e posibil asa ceva?” Clipul video care te face să te gândești a doua oară când vei merge pe stradă

0

Un experiment social realizat de americanii de la OckTV a avut un impact mare in mediul online. Peste 24 de milioane de internauti au urmarit imaginile si tras concluzii dure, pe seama acestui experiment.

Studiu de caz: Protagonistul este un tanar care poarta un tricou rupt, pe un ger naprasnic. Tremurand, acesta cere ajutorul trecatorilor, insa nimeni nu pare sa se sinchiseasca sa il ajute cumva.

Traim intr-o multime solitara, suntem aproape fizic unii de altii, insa individualismul si egoismul primeaza. Ce pateste acest tanar este o realitatea crunta a zilelor noastre.

Va invitam sa urmariti imaginile, cu mentiunea ca sta in puterea noastra sa schimbam ceva si sa devenim mai buni cu aproapele nostru:

 

CITESTE SI :

Zodii predispuse să înșele. Mare atentie! Te lasa cu ochii in soare fara nicio remuscare:
Unele zodii sunt predispuse să înșele.

Berbec

Femeia Berbec este ambițioasă, este încăpățânată și va face întotdeauna doar ce vrea ea. Dacă persoana de lângă ea nu e capabilă să o mulțumească pe toate planurile, ea își va caută fericirea și mulțumirea în altă parte fără niciun fel de remușcare.

Scorpion

Nativa Scorpion ar trebui să știe că dragostea e despre încredere. Doar că ei îi lipsește această noțiune, astfel că nu e de mirare de ce înșală de parcă așa ar fi normal să se întâmple, notează ele.ro. Dacă poate, de ce nu? Acesta este principiul ei. Caută mulțumire și în plan financiar..

Vărsător

Femeia Vărsător caută să câștige mereu câte ceva și tocmai de aceea nu se poate limita la o singură relație pentru tot restul vieții. Se va plictisi rapid atunci când nu va mai avea nimic de învățat de la cel de lângă ea, când relația se va plafona. Iar asta destul de repede. Este de părere că în dragoste și în război orice este permis.

SURSA

Share.

Comments are closed.