Petronel a fost găsit! Băiatul a ajuns acasă, dar părinții spun că este ”destul de abătut”

0

Povestea lui Petronel, băiatul de 16 ani dispărut de mai mult de o săptămână de acasă, se încheie cu un final fericit. După ce Agrointeligența – AGROINTEL.RO a publicat povestea băiatului și articolul n s-a viralizat, în mai puțin de 24 de ore, Petronel a fost găsit în noaptea de miercuri spre joi, iar acum se află în siguranță, acasă. Tatăl băiatului a fost sunat în jurul orei 2.00, de către un șofer care i-a spus că baiatul i-a dat numărul de telefon și l-a rugat să-l sune.

Nicolae Trocan spune că fiul său este bine și acum se află acasă. Petronel Trocan, în varstă de 16 ani, a fost descoperit la circa 40 de kilometri de casă, în localitatea Făget, județul Timiș. Adolescentul nu a fost victima vreunei infracțiuni și a fost predat de politiști familiei. „Sunt bucuros că l-am găsit, azi noapte, într-o parcare la un magazin din Făget. Ne-a sunat un domn, în jurul orei două. Copilul s-a dus la el și avea numărul de telefon scris pe o hârtie.

L-a rugat să ne sune și a stat omul cu el până am ajuns noi. Nu am vorbim foarte multe cu el, pentru că este destul de abătut. Doar atât ne-a spus că, în toată această perioadă, a stat la un om care avea animale. E bine, nu e rănit. Acum e acasă”, a declarat Nicolae Trocan, potrivit www.lugojeanul.ro.

Povestea lui Petronel a devenit ieri, miercuri 21 august, virală pe internet după ce Agrointeligența-AGROINTEL.RO a făcut-o cunoscută și a făcut un apel pentru găsirea băiatului de 16 ani. La nici 24 de ore după publicarea textului nostru, băiatul a fost găsit și a ajuns acasă în siguranță!

Sursa:agrointeligenta.ro

Share.

Comments are closed.