Povestea cutremurătoare a inginerului devenit cerșetor s-a SFÂRȘIT TRAGIC! Laurențiu s-a STINS, iar familia lui a…

0

Se spune că viața bate filmul, că soarta lovește crunt, că este greu să atingi culmile succesului și mult prea ușor să cazi. Povestea lui Laurențiu o demonstrează cu prisosință. Din păcate, cu un final tragic. Bărbatul devenit, din inginer, un simplu cerșetor ar fi murit în urmă două săptămâni. Familia a aflat abia acum, iar înmormântarea este programată ASTAZI.

Vi-l amintiți? Povestea lui a spus-o în urmă, cu o lună, o tânără, pe Facebook. L-a întâlnit întâmplător în București și au schimbat câteva cuvinte. Ce a aflat, a fost uimitor.

O postare care a devenit virală

“Apel la umanitate

Vin de pe Strada Ion Câmpineanu, unde, pe treptele unei scări, aproape de ieșirea spre Intercontinental, am întâlnit un OM.
Îl văd cu privirea tristă și cu o caserolă de ciorbă în mâna. Gândul îi e departe și îl sperii când mă apropii de el. Varsă ciorba și își cere mii de scuze, crezând că m-a stropit. Îmi spune:

«Pot să vă pun o întrebare?

Eu cum ies din asta?»

El este Laurențiu Morăruș, absolvent la Politehnică – Aerospațială. Are 44 de ani. Povestește că a fost un copil sărac și i-a plăcut să învețe. Îmi spune cu rușine că facultatea trebuia să fie 5 ani, dar el a terminat în 6. Până acum un an a lucrat că inginer și i-a mers foarte bine (M-a rugat dacă poate intra pe gmail și mi-a arăt poza cu el de când era bine).

De un an stă pe străzi, e dezamăgit că, de când l-a lăsat soția, l-a cuprins și patima băuturii”, așa începea povestea care a uimit o lume întreagă. Curând postarea a devenit virală și oamenii au încercat să-l caute și să-l ajute.

Citeste continuarea AICI

Share.

Comments are closed.