Previziuni Urania pentru perioada 20 – 26 ianuarie 2018. O zodie are probleme grave de sanatate, alta isi pierde marea dragoste

0

Soarele va intra în zodia Vărsătorului. Marte va intra în zodia Săgetătorului.

Berbec

Între 20 şi 22 ianuarie dimineaţa, efort de a se calma, de ase distanţa de provocările curente, de a uita sau de a se cufunda în somn pentru a-şi recupera forţele risipite în ultima vreme. În zorii zilei de 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului şi va începe să le influenţeze relaţiile cu prietenii de care se simt apropiaţi prin scopuri, idealuri şi dorinţe asemănătoare, dându-le posibilitatea să întâlnească persoane interesante, să se afle în preajma unor persoane importante. Moment speciale trăite alături de cunoscuţi.

Între 22 ianuarie, după ora 08:27, şi 24 ianuarie, provocările momentului îi vor solicita din plin pe nativi care vor trebui să se înhame, din nou, la muncă; perioadă solicitantă care îi va face pe Berbeci să se enerveze, ceea ce nu ar fi o noutate. Factorii importanţi de stres vor proveni de la sectorul funcţiei şi imaginii publice sau de la activităţile cu un grad sporit de importanţă socială.

Între 24 ianuarie, după ora 15:40, şi 26 ianuarie seara, dorinţă intensă de stabilitate materială, de recuperare a unor sume de bani sau pentru conservarea unor rezerve băneşti; moment al bunei administrări financiare. Pe 26 ianuarie, la prânz, Marte va intra în zodia Săgetătorului şi va influenţa sectorul reprezentărilor superioare despre lume şi viaţă, al proiecţiilor persoane pe termen lung şi al conştiinţei, dând acestui sector astral o dinamică şi o importanţă sporită.

Aici, până spre 16 martie, se vor produce tot felul de schimbări de atitudine şi interes. În cazul unora, ar putea fi vorba de o adevărată revoluţie personală, în cazul altora doar de momente de îndoială, revoltă şi refuz al unor stări de lucruri care nu concordă cu interesul şi dorinţele lor. În seara zilei de 26 ianuarie, după ora 19:40, discuţii în contradictoriu, dezacord cu unele puncte de vedere ale fraţilor, vecinilor sau cunoscuţilor ocazionali.

Taur

Între 20 şi 22 ianuarie dimineaţa, momente agreabile trăite alături de prieteni, relaxare, bucurii şi plăceri rafinate; atenţie la riscul de a acorda unora, mai ales celor mai puţin cunoscuţi, o doză prea mare de încredere.

În zorii zilei de 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului, ceea ce va constitui un factor pozitiv pentru postura lor publică, pentru rolul social sau pentru desfăşurarea activităţilor ce decurg din funcţii şi responsabilităţi profesionale. Unii pot avea surpriza unor oferte interesante sau a unor schimbări neprevăzute de statut personal. Premii, distincţii sau creştere în sondaje, la propriu sau la figurat. Între 22 ianuarie, după ora 08:27, şi 24 ianuarie, motive de enervare, de supărare mocnită, de revoltă faţă de o anumită stare de fapt, care se petrece în sufletul lor. Agitaţie nervoasă, posibile insomnii sau migrene.

Între 24 ianuarie, după ora 15:40, şi 26 ianuarie seara, nevoie acută de stabilitate organică, de echilibru fizic şi emoţional. Taurii vor face efortul de a se calma, de a-şi tempera reacţiile, chiar dacă, pe fond, situaţiile care le-au provocat ieşirile nervoase continuă să se manifeste. Sentimente de ostilitate şi/sau respingere faţă de un partener (de viaţă, de afaceri, de proiect comun), sau de antipatie faţă de un rival, duşman, contestatar. Pe 26 ianuarie, la prânz, Marte va intra în zodia Săgetătorului, respectiv în casa a VIII-a a preocupărilor băneşti, materiale sau patrimoniale şi-i va pune pe unii în situaţia de a se ocupa în mod susţinut de aspectul oficial, juridic al unor bunuri (acte, legalizări, documente şi înscrisuri oficiale, aprobări, consemnări, hotărâri judecătoreşti, demersuri instituţionale). În seara zilei de 26 ianuarie, după ora 19:40, discuţii pe tema banilor la locul de muncă sau cu partenerii de proiect de care depinde retribuirea sau compensarea bănească a nativului.

Gemeni

Între 20 şi 22 ianuarie dimineaţa, posibile satisfacţii ce decurg dintr-o postură publică agreată, apreciată, admirată. Diplomaţie în vederea calmării spiritelor răscolite, mai ales în spaţiul public. Unele persoane pot face paşi importanţi pe drumul punerii în aplicare a unui ideal, a unei dorinţe nutrite de multă vreme, a unei proiecţii profesionale speciale. În zorii zilei de 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului şi le va lumina casa a IX-a „gândurilor înalte”, oferindu-le posibilitatea de a identifica situaţiile de viaţă care nu mai corespund nevoilor lor actuale; pe unele, vor găsi de cuviinţă să le corecteze la altele, însă, vor renunţa, considerându-le depăşite sau împovărătoare. Între 22 ianuarie, după ora 08:27, şi 24 ianuarie, divergenţe de opinii sau de interese cu persoane apropiate lor.

Prietenii pot avea un comportament ciudat agresiv, nepoliticos, distant, sfidător, la adresa Gemenilor. Între 24 ianuarie, după ora 15:40, şi 26 ianuarie seara, nativii vor simţi nevoia să facă o analiză a evenimentelor de dată recentă pentru a pune ordine în gânduri şi sentimente ori pentru a lua decizii profund motivate. Posibile disfuncţii organice provocate de gripe, răceli, viroze, infecţii, dereglări hormonale.

Pe 26 ianuarie, la prânz, Marte va intra în zodia Săgetătorului şi, din această postură, va dinamiza casa a VII-a a relaţiilor parteneriale şi/sau contractuale. Tranzitul, care va dura până pe 16 martie, va avea atât efecte pozitive (mobilizare rapidă, hotărâri şi decizii puse imediat în aplicare, abordări principiale, corecte sau legale) cât şi negative (vehemenţă pusă în susţinerea argumentelor, interese manifestate pătimaş). Din seara zilei de 26 ianuarie, după ora 19:40, Luna va tranzita zodia Gemenilor, ceea ce le va da nativilor degajare, mobilitate şi o bună capacitate de exprimare verbală.

Rac

Între 20 şi 22 ianuarie dimineaţa, preocupări rupte de lumea materială şi de viaţa reală: vise, proiecţii în timp, dorinţe cultivate în forul interior, activităţi care le dau satisfacţii morale, spirituale, sufleteşti sau artistice. Moment bun pentru activităţile de creaţie care necesită inspiraţie, talent, fantezie.

Citeste continuarea pe LIBERTATEA.RO

via: kfetele.ro

Share.

Comments are closed.