Prima fotografie a lui Cătălin Botezatu după externarea din spital! Cu cine s-a întâlnit îndrăgitul designer

0

Cătălin Botezatu a fost externat din spital după operația la care a fost supus în Istanbul, iar acum a ieșit în parc cu prietenii.

“Nu e nimic în viața asta mai important decât oamenii dragi! Chiar nimic”, a scris una dintre prietenele lui Cătălin Botezatu, alături de imaginea cu îndrăgitul designer.

Prima fotografie a lui Cătălin Botezatu după externarea din spital!
Vestea că a fost la un pas de moarte i-a speriat pe prietenii dar și pe fanii designerului, care au intrat imediat pe pagina lui de socializare pentru a-l întreba cum se simte și pentru a-i transmite gândurile lor bune.

Cătălin Botezatu s-a întors acasă duăpă operația suferită în Turcia și a transmis un mesaj celor care au fost alături de el în această perioadă.

”După o absență de 20 de zile, iată că intru din nou în contact cu voi. O fac pentru că au fost atât de multe mesaje, mii de mesaje venite pe toate rețelele de socializare. Mă simt onorat, mă simt iubit mai mult ca niciodată. Vă mulțumesc tuturor.

Prima fotografie a lui Cătălin Botezatu după externarea din spital!

De la prietenii mei care s-au suit în avioane când au aflat ce mi se întâmplă, până la persoane care m-au sunat, mi-au scris din toate colțurile lumii, interesându-se de viața mea. Sunt bine acum! Sunt în România, într-un loc drag mie. Am o perioadă de recuperare, care e destul de grea dar peste care voi trece (…) Am văzut că sunt atât de iubit, încât asta mi-a dat putere. Vă mulțumesc și vă iubesc”, a încheiat Cătălin Botezatu mesajul său video, cu vocea gâtuită de emoții și lacrimi în ochi.

Share.

Comments are closed.