Prima reacție a lui Victor Slav după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu e la un pas de divorț!

0

Ultimele indicii arată că Bianca Drăgușanu este la un pas de a divorța pentru a doua oară.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi. Diva l-a cunoscut pe iubitul ei în urmă cu un an, iar de atunci cei doi amorezi au avut o relație plină de împăcări și despărțiri care au ținut primele pagini ale presei.

Pe data de 1 august, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au prezentat la Casa de Căsătorii a Sectorului 3 din București și au devenit soț și soție. Au făcut totul în mare secet și nici măcar părinții nu au fost prezenți la ceremonie. După cununia civilă, ei au plecat într-o frumoasa vacanță pentru a sărbători începutul vieții în doi în mod oficial.

De fiecare dată când au fost în vacanță împreună, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, iar luna de miere pare să nu fi fost excepția de la regulă. Frumoasa blondină s-a întors în București și își petrece timpul alături de fiica ei și a lui Victor Slav, Sofia Natalia, și alături de prietele ei cele mai bune. În același timp, soțul ei a călătorit și s-a ocupat de afaceri. Bianca Drăgușanu a renunțat la inelul de logodnă și nu îl mai urmărește pe Instagram pe cel alături de care credea că o să-și petreacă tot restul vieții.

Prima reacție a lui Victor Slav

Mult mai discret în privința vieții persoanle și reținut în declarații când vine vorba de fosta lui soție, Victor Slav nu a vorbit încă despre perioada prin care trece mama fiicei lui, a preferat sa taca. În schimb, a publicat pe pagina lui o fotografie cu micuța Sofia, iar fanii au fost cuceriți pe loc. Imaginea a adunat aproape 20.000 de aprecieri și mesaje frumoase.

„Seamănă leit cu tine!”, Sunteți două picaturi de apa… Este un copil foarte frumos”, „O fetiță dulce dulce 😘🤗”, „O frumusețe de fetita! 💕💕💕”, „Este o frumusete, pare trista in ochișorii ei”, „Pui de om frumos!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat fanii lui Victor Slav în dreptul fotografiei cu micuța Sofia Natalia Slav.

Share.

Comments are closed.