Primele imagini cu Gabriela Cristea in rochie de mireasa! Vedeta și Tavi Clonda, fericiți în ziua cununiei religioase! Casa de piatra

0

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns la lăcașul de cult în care va fi oficializată cununia religioasă. Cunoscuta prezentatoare arată superb în rochia albă de mireasă, pe care și-a dorit-o enorm. În plus, ea a slăbit peste 10 kilograme în ultimele săptămâni, iar rezultatul se vede cu ochiul liber. Nu doar vedeta strălucește în ziua nunții, ci și bărbatul iubit, Tavi Clonda, care i-a devenit soț din primăvara lui 2015.

Gabriela Cristea, primele imagini îmbrăcată în rochia de mireasă

UPDATE 16:22 – Gabriela Cristea a intrat în Biserica Basilescu din București la brațul nașului ei, Mădălin Ionescu. Fosta prezentatoare și Tavi Clonda își vor boteza fetița cea mică, pe Iris, pe 6 septembrie.

UPDATE 16:14 – Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns la biserică.

UPDATE 16:03 – Gabriela Cristea și Tavi Clonda au întârziat la nuntă. Ceremonia religioasă ar fi trebuit să înceapă la 16:00. Printre primii invitați care au sosit la biserică se numără Oana Roman, fiica sa și Marius Elisei.

Cei doi miri, nașii și invitații lor vor pășii pe un covor roșu când au ajuns în fața bisericii în care au ales să își jure iubire și credință în fața Lui Dumnezeu. Peste acesta au fost presărate numeroase petale de trandafiri roz cu alb.

Citeste continuarea AICI

Share.

Comments are closed.