Nu mai primesti notificari de la pagina Tony Poptamas? Echipa te lamureste cum sa rezolvi problema, cat ai zice peste!

0

Noul scandal legat de “inselatoria” facuta de Facebook nu este prea bine privit de administratorii paginilor de pe reteaua de socializare. Dar exista si cateva vesti bune, poti cumva sa “ocolesti” aceasta interdictie, iar noi iti vom explica cum poti face acest lucru.

Intr-un sondaj de opinie recent (care apropo, nu sunt atat de limitate cum sunt si restul postarilor) facut de o pagina afectata de schimbarile Facebook, le-au fost prezentate fanilor cruda realitate, cum ca cei de la Facebook vor sa taie impactul organic (adica numarul de persoane la care ajunge o postare facuta de o pagina pe care o urmaresc) si sa oblige paginile sa plateasca pentru ca aceste postari sa ajunga la mai multa lume. Dupa cum te poti astepta, reactiile au fost puternice din partea fanilor (96% dintre cei care au participat la sondaj, au spus lucruri, hai sa zicem nu prea frumoase celor de la Facebook).

Dar vin si vestile bune, pentru a continua sa primesti ultimele stiri de la pagina noastra, si sa vezi toate postarile, trebuie doar sa urmezi cativa pasi simpli si scurti. Iata care sunt acestia:

Pasul 1: Mergi pe pagina de facebook Tony Poptamas

Pasul 2: Da click pe iconita “Urmaresti” si apoi selecteaza optiunea  “Vezi ma intai”:

Operatiunea este aceeasi atat pe telefonul mobil, cat si pe calculator sau laptop. Mai jos, sunt cateva imagini prin intermediul carora iti vom prezenta pas cu pas cum poti face acest lucru. Este un pas mic, dar foarte important in lupta continua cu gigantii de la Facebook, care zi de zi incearca sa scoata cat mai multi bani de la creatorii de continut si de la administratorii de pagini prezenti pe reteaua de socializare. Acest mic gest din partea ta, poate avea un impact incredibil de puternic.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Semnat, Echipa Tony Poptamas

 

 

Share.

Comments are closed.