Psihologia criminala din spatele acestei zodii te va surpinde negativ

0

Cu o fire foarte puternica si dominanta, dar in acelasi timp destul de instabila, acest semn zodiacal atrage de la sine probleme si necazuri. Probabil ca nu se aplica tuturor, dar daca te gandesti mai bine, probabil si tu cunosti pe cineva cu un astfel de temperament puternic si dominant. Stii despre ce zodie este vorba?

Se spune ca Racul este guvernat de Luna, ale carui faze provoaca mistere si comportamente nesanatoase la cei care sunt nascuti sub acest semn. Se spune ca racul este schimbator, emotional si manipulator, dar in acelasi timp este si imaginativ si loial. Racul este adesea nerabdator si nu ii place sa dezvaluie prea multe despre el insisi.

Dar ai stitu ca Racul este considerat a fi cea mai mortala zodie din horoscop? Cei din zodia Rac sunt arestati cel mai des si acestia ajung de cele mai multe ori in spatale gratiilor. “Instabilitatea mentala este o trasatura negativa a Racului si acest lucru il poate face sa incalce legea in mod repetat.” Cei de la FBI au numit, de asemenea Racul, ca fiind cel mai periculos semn, deoarece acesti criminali sunt cunoscuti ca fiind violenti si ca ei comit crime din pasiune, tinzand sa lase insemnari pe victimele lor. Faimosul criminal in serie Charles Ray Hatcher a fost nascut in zodia Rac.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Photo: PBS

Share.

Comments are closed.