A ramane atragatoare pentru sotul tau, e un lucru esential pentru casnicia voastra

0

Se spune ca daca sotia este fericita, viata este fericita, insa eu sunt cea mai fericita cand imi vad sotul fericit.

Probabil ca a noastra casnicie nu este mai fericita decat a celorlalti oameni. Cand vine sotul meu de la lucru, imi place sa il astept cu cocktailul sau preferat. In seriile de duminica ii gatesc cina. Insa lucrul cel mai important pe care il fac, este sa fiu femeia din fanteziile lui.

Cand ne-am casatorit, am jurat ca voi ramane vesnic atragatoare pentru el. Pentru mine este important sa arat bine, ma face sa ma simt bine. Acest lucru il face pe el un partener mai bun, mai fericit si mai atent. Se citeste fericirea de pe fata lui cand ies din dus, sau cand imi admira fundul dupa orele de pilates.

Potrivit “Aprilie Masini” este important pentru o femeie sa isi pastreze aspectul fizic. Oamenii au simtul vizual cel mai dezvoltat, isi doresc sa vada ca femeia de langa ei este atragatoare.

Nu sunt de parere ca daca imbatranim nu ne putem pastra atractivi. Frumusetea se poate gasi in conventie sau in creatie. Trebuie sa lucrezi cu ceea ce ai si sa iti dezvolti si sa iti etalezi partile frumoase. Cele mai atractive femei de la Hollywook nu au neaparat 20 de ani. Helen Mirren, in varsta de 70 de ani, este una dintre cele mai frumoase femei din lume.

In cazul in care ati urmarit “Grace si Frankie”, cu siguranta ati remarcat-o pe Jane Fonda, in varsta de 80 de ani, care arata foarte bine.

Adesea ma intreb de ce femeile se implica in relatii. In timp ce eram singura, mergeam la magazin sau la sala de sport fara machiaj, insa cand sunt in compania sotului meu, este o cu totul alta poveste.

Sunt constienta de faptul ca atunci cand te mariti si mai ales cand ai si copii, prioritatile tale se schimba. Nu tote putem arata ca si Kim Kardashian, insa trebuie sa dam ce e mai bun din noi.

Nu este neaparat nevoie de machiaj strident, sau respectarea standardelor societatii, este vorba sa te simti tu bine. Chiar si in cazul in care nu ai un partener, te simti mai confortabil cand esti frumoasa. Cand aratam bine in exterior, ne simtim bine in interior.

Declinul aspectului fizic poate reflecta, de asemenea, relatia ta. Nu trebuie sa va ingrijorati. Toata lumea stie ce are de facut ca sa isi faca partenerul fericit. Daca esti atenta la nevoile si dorintele acestuia, el o va face la randul lui.

Este imposibil sa satisfaci toate nevoile partenerului tot timpul, insa trebuie sa dai tot ce ai mai bun. Unul dintre aspectele cele mai importante este viata sexuala. Este adevarat ca o relatie nu se poate construi pe baza de sex, insa ea se poate destrama din aceasta cauza. Sexul trebuie sa fie un lucru reciproc placut.

In cazul in care juramantul meu pare a fi superficial, el chiar nu este!

Toate relatiile necesita imbunatatiri, si imbunatatindu-ma pe mine ma ajuta sa imi tin relatia in siguranta. Chiar daca intarziu 15 minute la intalnirea cu sotul meu, nu are dreptul sa se planga, deoarece o fac pentru el!

 

Traducerea si adaptarea Echipa Tony Poptamas © Copyright 2016

by Amanda Lauren

Sursa: yourtango.com

Share.

Comments are closed.