Reacţia acestei fetiţe cand tatal ei ii fura jucaria

0

Tegan Purdy este o fetiţă cu părul bălai, cu o personalitate puternică. Ea încearcă în mod repetat să-şi convingă tatăl că cele două maracas (instrumente muzicale) sunt doar ale ei, iar el nu ar trebui să pună mâna pe ele nici măcar în joacă.

Intenţionat, tatăl micuţei o necăjeşte puţin şi are parte de o reacţia adorabilă din partea fetiţei sale.

Acest filmuleţ debutează cu un tablou de familie, în care tatăl şi celălalt copil privesc la televizor, mama filmează aceste imagini nepreţuite, iar personajul principal, micuţa familiei are o atitudine destul de explicită vizavi de statutul jucăriilor şi obiectelor preferate. Deşi nu poate vorbi încă foarte bine, mimica şi gesturile ei suplinesc pe deplin acest lucru.

În momentul în care tatăl îşi însuşeşte cele două maracas fetiţa care se afla în altă cameră vine în faţa lui şi îl ceartă rostind repetitiv cuvântul „nu”.

Aceasta îi ia instrumentele muzicale din mână, aşezându-le mai departe de tatăl ei şi avertizându-l prin gesturi hotărâte să nu se mai apropie de ele. Tatăl nu respectă dorinţa fetiţei lui, iar micuţa trebuie să facă faţă unei noi provocări.

Jocul continuă, iar Tegan revine în sufragerie la fel de hotărâtă. Pentru că nu are încredere că tatăl ei nu va lua iarăşi zornăitoarele, aceasta le aşază pe o altă canapea şi mai departe de el.

Nici această încercare nu are succes deoarece obiectele preferate sună tot timpul în mâinile tatălui ei. Singura soluţie şi cea finală este aceea de a lua cu ea jucăriile de lemn în camera cealaltă pentru a le avea tot timpul sub observaţie. Reacţia micuţei este cu totul neaşteptată chiar şi pentru părinţii ei care se amuză copios.

Share.

Comments are closed.