Reacţia lui Horia Brenciu după ce i s-a spus că soţia lui e bătrână

0

Conturile vedetelor de pe reţelele de socializare abundă în mesaje, unele mai directe decât altele. Dacă divele autohtone primesc la o singură poză tot felul de propuneri până la cereri în căsătorie, domnii au şi ei ce să citească.

Horia Brenciu a vrut să se laude cu soţia lui Alice Dumitrescu, dar o tânără i-a „tăiat” tot elanul după ce i-a lăsat un comentariu în care îi reaminteşte că partenera lui este mai în vârstă decât el. Reacţia artistului nu s-a lăsat mult aşteptată.

Horia Brenciu (45 de ani) ştie cum să răspundă provocărilor de orice fel, nu doar profesionale. Diplomat, artistul a demonstrat că nu se pune la mintea celor care nu gândesc mult înainte să vorbească.

O imagine cu soţia lui, pe care a numit-o „diva lui”, publicată pe Instagram, a primit un comentariu, care a reuşit să-i strice buna dispoziţie artistului. O „admiratoare” a făcut o remarcă nu tocmai potrivită despre partenera lui de viaţă.

„Bătrână pentru tine Horia…Păcat că nu ţi-ai găsit o fată tânără și frumoasă”, a fost comentariul care l-a făcut imediat pe Horia să reacţioneze.

„Păcat de mesajul ăsta, că poza ta de profil părea atractivă”, a fost replica artistului. Cei doi au continuat schimbul de replici, artistul fiind extrem de elegant în exprimare.

„Despre ce consecințe vorbești?! Ce e chestia asta ieftină cu persoana publica?! Ai scris. Ti-am răspuns.

Am replicat elegant cu o trimitere la poza ta, fața de rândurile puerile pe care le-ai scris. E adevărat, nu oricine pricepea subtilitatea.

Ai început cu stângul, judecând, ceea ce nu se întâmplă nici dacă aş fi fost cel mai necunoscut de pe planetă.

Nu te-am blocat. Nu te-am jignit. Dar ceea ce observ e ca insişti cu rândurile-ţi îndoielnice și la prietenii mei care scriu pe pagina asta.

E clar, Instagramul nu e pentru tine. Vorbeai de consecințe?! Ai niște răspunsuri la afirmațiile tale de la oameni normali.

Astea sunt consecințele judecăților tale. Și nici nu ești persoană publică! Ce chestie!”, a mai scris artistul.

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu (50 de ani) s-au căsătorit în urmă cu patru ani, dar se cunosc din 1995. Cei doi au fost priteni buni foarte mulţi ani înainte de a-şi oficializa realaţia.

Au împreună o fetiţă superbă, Mina, care a venit pe lume la data de 1 noiembrie 2012 şi au adoptat în 2016 un băieţel, Toma (3 ani).

Alice mai are, însă, două fete, Andreea (25 de ani), dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, de la Politehnica, şi Maria (16 ani), născută în urma unei scurte poveşti de dragoste cu un coleg de breaslă.

Share.

Comments are closed.