Relatia perfecta pentru fiecare zodie

0

Iata ce spun astrele despre relatia perfecta, in functie de zodie:

BERBEC – pentru acesti nativi este important sa calatoreasca impreuna cu persoana iubita. De asemenea, ei isi doresc sa invete lucruri noi despre partenerul de viata, astfel ca vor alege activitati in asa fel incat sa le permita acest lucru.

TAUR – relatia perfecta inseamna sa fii pe aceasi lungime de unda cu partenerul de cuplu. Nu le place cand au motive de gelozie. Acestor nativi le plac mesajele primite dimineata de la partenerul de cuplu.

GEMENI – acest nativ prefera conversatiile inteligente cu persoana iubita. De asemenea, nu isi doreste sa ajunga in rutina. Pentru el relatia perfecta este atunci cand faci ceva diferit in fiecare zi impreuna cu partenerul de cuplu.

RAC – aceste persoane isi doresc sa fie alaturi de oamenii care inteleg prin ce trec, fara sa fie nevoie de conversatii pe aceasta tema. Mai mult decat atat, isi doresc un partener de cuplu alaturi de care se pot implica in diverse activitati, oricat de banale ar fi acestea.

LEU – relatia perfecta pentru acest nativ este atunci cand poate petrece suficient timp alaturi de partener/a insa fara a restrictiona timpul pentru propria persoana. Isi doresc un partener inteligent.

FECIOARA – acest nativ are nevoie de o relatie cu o persoana care reuseste sa o calmeze si sa le trezeasca la realitate cand este nevoie. Isi doresc o relatie in care sa se simta protejati.

BALANTA – isi doresc o relatie care sa le permita sa aiba o viata sociala activa. De asemenea, vor timp pentru prietenii apropiati, deoarece nu le place sa ii neglijeze.

SCORPION – le plac relatiile in care au ocazia de a afla totul despre persoana iubita. Astfel, ei se vor simti mult mai apropiati de partenerii de viata.

SAGETATOR – le plac relatiile in care au oportunitatea de a fi ei insisi, fara a conta situatia in care se afla.

CAPRICORN – relatia perfecta pentru acest nativ este atunci cand simte ca este sustinut si apreciat. Are nevoie de o persoana care sa aiba incredere de sine.

VARSATOR – acest nativ are nevoie de o relatie care sa ii permita sa isi pastreze independenta. De asemenea, Varsatorului ii plac persoanele cu un simt al umorului dezvoltat.

PESTI – viseaza la relatia in care este surprins de partenerul de cuplu prin gesturi romantice. In plus, ii plac relatiile in care simte ca este sustinut.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Adaptare dupa sursa: teo

Photo: favim.com

Share.

Comments are closed.