Replici de agatat in functie de zodie

0

Fie ca iti doresti sa afli la ce sa te astepti din partea celui pe care il placi sau, din contra, sa ii faci chiar tu o propunere, aceste sfaturi pe care ti le-am pregatit te vor ajuta.
. Citeste urmatoarele rânduri oferite de YVE.ro si vezi care sunt replicile de agatat ale persoanelor din jurul tau sau ale potentialilor pretendenti, in functie de zodia in care sunt nascuti.

Berbec

Se pare ca nativilor din aceasta zodie le place sa se laude cu ceea ce fac. De aceea, poti sa te astepti la o replica, precum “Particip la un concurs. Vrei sa vii sa ma vezi?”.

Taur

In ceea ce ii priveste pe tauri, acesti nativi isi doresc sa te surprinda cu ceea ce fac ei si, ca si berbecii, isi doresc sa se laude, iar acest lucru ii face sa se simta increzatori in ei. Asadar, intre replicile de agatat ale unui astfel de nativ se numara: “Cunosc pe cineva la un restaurant bun. Vrei sa mergem impreuna?” sau “ Administrez o crama. Ti-ar placea sa degustam impreuna un vin bun?”

Gemeni

Gemenii nu isi doresc sa se dea mari si, de aceea, se comporta intocmai ca si cum ar vorbi cu un prieten vechi intr-o noua relatie. De aceea, este foarte posibil ca un astfel de nativ sa te surpinda cu o replica precum “Am impresia ca te stiu dintotdeauna. Ti-ar placea sa mai iesim?”

Citeste tot articolul pe YVE.ro

Photo: LovePanky

Share.

Comments are closed.