România, lovită de furtuni puternice în urmatoarea perioada! Cum va fi vremea până pe 19 august

0

Următoarele trei săptămâni vor aduce episoade de furtuni și caniculă, în România, potrivit estimărilor făcute de Administrația Națională de Meteorologie.

Află cum va fi vremea în următoarea perioadă, mai jos:

Săptămâna 29.07.2019 – 05.08.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile vestice și nordvestice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale ale perioadei. ANM anunta episoade de furtuni.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile centrale, nordice și la munte. Excepție va face sud-estul teritoriului, unde cantitățile de precipitații vor fi normale pentru această perioadă.

Săptămâna 05.08.2019 – 12.08.2019

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile centrale, iar în rest va fi apropiat de cele normal al perioadei.

Săptămâna 12.08.2019 – 19.08.2019

Valorile termice estimate pentru această săptămână se vor situa în jurul celor specifice acestei săptămâni, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi ușor excedentare în regiunile nord-estice și în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

 

Share.

Comments are closed.