S-a înecat încercând sa salveze doi copii! O nouă TRAGEDIE la malul marii, acum scurt timp. Dumnezeu să îl odihnească în pace! E cu adevărat înfiorător ce s-a întâmplat acolo

0

Tragedie la Olimp acolo unde un bărbatul a murit după ce a salvat doi copii de la înec. Acesta era membru Pro România şi şi-a pierdut viaţa chiar sub ochii soţiei lui care a făcut un atac de panică. Vizibil afectat de veste, liderul formațiunii, Victor Ponta, a anunțat că a anulat Școala de Vară a partidului pe fondul tragediei. Și în PSD a murit sambata un vicepresedinte al organizatiei de femei, la scoala de vara a partidului social-democrat.

Bărbatul mort după ce a salvat doi copii de la înec era membru Pro România

„Suntem toti socati si devastati din cauza tragediei care a avut loc azi la Olimp / suntem alaturi de familia si prietenii colegului nostru cu adevarat erou – care azi si-a sacrificat viata pentru a salva doi copii ( nu erau copii sai nici macar nu ii cunostea – pur si simplu i-a vazut in pericol si, alaturi de Octavian , un alt coleg al nostru la fel de curajos, le-a sarit in ajutor)!

Am anulat imediat toate evenimentele pe care le mai aveam programate in cadrul Scolii de Vara a tinerilor ProRomania / ne dorim ca Dumnezeu sa il primeasca pe colegul nostru erou – si noi toti sa invatam ce este bun din sacrificiul lui! Dumnezeu sa il odihneasca”, a scris Victor Ponta pe o reţea de socializare, la puţine momente după ce a aflat ce s-a petrecut.

Victor Ponta a anulat Școala de Vară din cauza tragediei de la Olimp

Bărbatul a dispărut în mare după ce a reuşit să îi salveze pe cei doi copii. A fost o zi cu o marea extrem de agitată, salvamarii arborând steagul roşu, unul care interzice scăldatul. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină la Olimp pentru o persoană aflată în pericol de înec. Bărbatul a fost căutat de o ambarcaţiune a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare.

Din păcate, pentru el nu s-a mai putut face nimic. Salvamarii au găsit în cele din urmă trupul bărbatului, dar era prea târziu. În ciuda manevrelor de resuscitare care au ținut aproape o jumătate de oră, acesta a fost declarat mort, scrie fanatik.ro

Share.

Comments are closed.