S-a lăsat de Scoala de Călugărie şi s-a apucat de videochat! “Continui să merg la slujbe!”

0

O tânără în vârstă de 28 de ani care se pregătea să devină călugăriţă a abandonat viaţa monahală după 8 ani, pentru a practica videochatul.

Yudy Pineda a fost credincioasă de mică. Timp de opt ani, columbianca în vârstă de 28 de ani, a fost la o mănăstire din Uraba, pentru a-şi urma vocaţia de călugăriţă.

„Am fost la o şcoală care era vizitată de măicuţe şi mi-a plăcut atât de mult ce am văzut că mi-am dorit să urmez şi eu această cale”, a spus tânăra columbiancă.

Avea 10 ani când a intrat la mănăstire, iar la 18 ani viaţa ei s-a schimbat radical. S-a îndrăgostit de un profesor care preda religia copiilor. Acela a fost momentul în care şi-a dat seama că viaţa la mănăstire nu este pentru ea.

Yudi s-a mutat ulterior în Medelin, unde s-a cunoscut cu un bărbat pe nume Juan Bustos, care a iniţiat-o într-o altă meserie. A învăţat-o să se dezbrace în faţa camerelor web.

„La început când am făcut asta m-am simţit groaznic, dar acum nu mă mai simt aşa. Continui să merg la biserică, la slujbe şi să mă confesez, dat fiind că toată ziua am de-a face cu goliciunea, masturbarea, pornografia. Nu consider că fac nimic rău, pentru că niciun bărbat nu mă atinge”, a mărturisit columbianca.

Yudi Pineda câştigă 2.500 de dolari pentru 40 de ore de muncă timp de 15 zile pe lună.

Sursa: Libertatea

Share.

Comments are closed.