S-au căsătorit din dragoste. La un an după nuntă, însă, tânăra soţie a cerut DIVORŢUL. Motivul e incredibil! Internaută: „Nu ştiu dacă e de râs sau de plâns. Altele s-ar bucura să aibă un aşa soţ!”

0

Nu există căsătorie perfectă, pur și simplu pentru că, nu există așa ceva. Din păcate, multe căsătorii eșuează din cauza infidelităților, sau pur și simplu nu se înțeleg cu soțul / soția. Cu toate acestea, nu multe căsătorii eșuează pentru că soțul tău este prea grijuliu, prea îndrăgostit și te ajuta in tot ce faci..

Asa s-a intamplat cu o femeie din Emiratele Arabe Unite, care doreşte să divorţeze de soţ deoarece acesta o iubeşte prea mult.

Femeia a declarat, în instanţă, că soţul ei o sufocă cu iubirea lui şi că a ajutat-o chiar să facă curat în casă fără să îi ceară ea acest lucru, potrivit publicaţiei Mashable Middle East. „Sunt sufocată de iubirea lui extremă”, i-a spus femeia judecătorului.

Mai mult, bărbatul a gătit pentru ea, ceea ce acestei femei i s-a părut, de asemenea, estrem de  ciudat.

Ea a mai spus că viaţa lor de cuplu este un „iad”, deoarece niciodată nu exista conflicte, se sufoca de la atata liniste.

„Îmi doream mult o singură zi de dispută, dar acest lucru este imposibil cu soţul meu romantic care mă ierta de fiecare dată şi mă acoperea cu cadouri”, a mai spus femeia.

Cei doi sunt căsătoriţi de un an.

„Toată lumea mi-a spus să o dezamăgesc şi să resping unele din lucrurile pe care mi le cerea, dar nu am făcut acest lucru deoarece sunt şi îmi doresc mereu să fiu un soţ perfect”, a declarat bărbatul.

Share.

Comments are closed.