S-AU DESPARTIT LA NICIO O LUNA DE LA BOTEZUL FIICEI LOR, SPUNE DESPRE MOTIVELE CARE AU DUS LA SEPARARE: “NU ESTE VINA EI, DAR…” ARTISTUL A RECUNOSCUT TOT:

0

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit, la nicio lună de la botezul fetiței lor.

”Dragi prieteni, asa cum mă știti, eu sunt un om sincer. Știu că mereu v-a plăcut asta la mine și nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunț ca eu și Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate.

Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar știti și voi cum e viața: uneori pur și simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraș de fetiță.

Ea este și va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viața ei. Împreună. Vreau să îi mulțumesc Andei pentru că este o mamă bună. Vă pup și vă iubesc!”, a spus Vârciu, pentru spynews.ro.

El a mai afirmat că își vor crește în continuare copilul și vor avea o relație firească.

Potrivit Cancan.ro, Anda s-ar fi mutat din vila artistului din Baneasa, cu mama ei, de mai bine de doua saptamani. Sursele citate mai sustin ca cei doi mai comunica doar de dragul fetitei lor si ca Liviu ar fi inlocuit-o deja pe mama fetitei sale cu o alta femeie.

Share.

Comments are closed.