SA NU REFIERBI APA NICIODATA! UITE DE CE:

0

Cand punem apa la fiert in aparat, fie ca este pentru ceai, cafea sau din alte motive, de multe ori se intampla sa nu folosim toata apa. Atunci ne gandim ca o sa refierbem apa atunci cand o sa avem nevoie. Dar cine se gandeste ca apa care este refiarta si provine de la robinet, poate prezenta un pericol pentru sanatate?

Motivul pentru care acest lucru este unul rau, este faptul ca atunci cand apa este fiarta, continutul chimic se schimba, initial acesta fiind unul bun deoarece germenii sunt ucisi. Cu toate acestea, atunci cand se produce refierberea, gazele dizolvate si mineralele care au fost deja modificate chimic, devin toxice.

Alterarile chimice provoaca efecte daunatoare sanatatii din cauza arsenicului, nitratilor si fluorurii.

Mineralele, chiar si cele bune pentru organism, precum sarurile de calciu, pot deveni destul de daunatoare in cazul in care acestea sunt refierte. Azotatatul se transforma in nitrozamina cand apa obisnuita se refierbe, ceea ce le face cancerigene. In mod similar, arsenicul devine mai abundent, constituind un alt factor al cancerului, al bolilor cardiace, tulburari de dezvoltare in cazul copiilor precum si probleme neurologice. Acelasi lucru se poate spune si despre fluoride.

Vizionati videclipul de mai jos, pentru a intelege mai bine intreg procesul!

 

 

Traducerea si adaptarea Echipa Tony Poptamas © Copyright 2016
Sursa: sun-gazing.com

Photo: huffingtonpost.ca

Share.

Comments are closed.