Se anunta un an de calvar pentru 3 zodii – cum arata anul 2018 pentru ele

0

Anul 2018 are sa fie unul complicat pentru o parte dintre nativi. Totul pare sa mearga pe dos. Ei nu vor fi multumiti de sine, nu primesc prea multe felicitari din partea celor din jur. Iubirea le joaca de asemenea feste, iar sanatatea le este subreda. Cu alte cuvinte, totul va merge gresit in acest an. Afla despre cine este vorba:

Gemeni: situatiile conflictuale vor aparea una dupa alta. Nici nu vei apuca sa iesi dintr-o discutie ca te vei vedea in mijlocul alteia. Are sa fie un an dificil pentru tine, astfel ca iti va fi greu sa iti sustii punctele de vedere. Diplomatia iti va lipsi de multe ori, ceea ce va ingreuna si mai tare relatiile cu cei din jur. Evita povestile de amor in lunile iunie si iulie.

Capricorn: iti va lipsi altruismul, puterea de intelegere a celor din jur, acestia privindu-te drept o persoana egoista. Este esential sa fii foarte atent sa nu faci greseli la locul de munca pentru a evita pe cat posibil neintelegerile. Prima jumatate a anului are sa fie derutanta, insa vei avea parte si de perioade bune.

Balanta: unele persoane si chiar si unele lucruri te vor tine pe loc din evolutia ta. Viata ta se poate complica in urma aparitiei unei foste iubiri, care isi revendica dreptul, statutul, iar tu nu sti ce sa faci ca sa o indepartezi. In cazul in care esti singur, vei cauta o iubire speciala in mai si in iunie, insa nu vei avea succes. Exista sanse sa suferi mult la acest capitol.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Business Insider

Share.

Comments are closed.