Sfaturile unei batrane din Rusia pentru toate femeile: ”Fugiti de barbatii prea atragatori!”

0

Femeile au primit in dar epistola unei batrane din Rusia, care a dorit sa le transmita un mesaj foarte important. Iata cum suna! O bunica din Rusia i-a scris nepoatei sale o scrisoare, in care doreste sa ii lase mostenire cateva sfaturi si lectii de viata. O revista glossy ruseasca a publicat aceasta scrisoare, pentru a ajuta cat mai multe tinere atunci cand se gandesc alaturi de cine este bine sa porneasca la drum. Iar randurile au fost citite de un numar impresionant de femei. Nu se stie ce le-a atras la aceste sfaturi si nici cate le vor urma.

Iata cum suna fabuloasa epistola: ”Katya, sa fugi de barbatii prea atragatori, caci mari probleme iti aduc ei. Multa bataie de cap! Partidele fabuloase de sex nu merita toate problemele de mai tarziu. Cu cat sunt mai frumosi, cu atat vor fi mai curtati, iar asta mare grija reprezinta! Barbatii prea sexy cred ca sunt niste zei, ca li se cuvine tot. Ei au fost mereu dragalasi, iar dragalasenia lor a determinat femeile din jur sa le faca toate poftele. Asa ca ei sunt mai rasfatati deja decat multe fete. Ei nu fac nimic, ei doar exista. Si asteapta si protectia ta. Tu esti femeie delicata, vei avea nevoie de un barbat care sa te ocroteasca, nu de o printesa cu pantaloni.

Alege un barbat si supune-l la probe, sa vezi daca te merita. Nu te pune la dispozitia lui de indata. Katya, nu trage concluzii pripite, nu te grabi in general. Acorda-ti timp, asculta muzica, gandeste-te bine, mananca hrana de calitate, ai credinta si incearca sa zambesti cat mai mult.

Nu-ti alege barbat pe baza a ce spune lumea. Nu asculta ce spune lumea, poate ca anumite persoane au ceva anume impotriva acelui barbat. Convinge-te singura! Supune-l la probe si vezi ce puncte slabe are.

Nu te angaja in dispute aprige legate de politica, religie sau minoritati sexuale. Nimeni nu convinge niciodata pe celalalt in astfel de controverse inflacarate.

Nu fi amabila. Fii obiectiva si corecta, doar vrei sa fie partenerul tau!

Intotdeauna acorda-i unui barbat 3 sanse. Fiindca cinstit vorbind, tie ti le acorzi. E important sa fii ferma in aceasta privinta. Are trei sanse, daca greseste si a patra oara, nu te amagi crezand ca numaratoarea se va sfarsi aici. Trei sanse sunt doza optima prin care poate gresi, realiza daca ii pare rau si de a decide sa fie mai atent, fiindca isi doreste sa te pastreze in viata lui.

Daca si-a ratat sansele, pleaca si nu te mai uita inapoi.”

Si bunica a mai spus: ”Sa nu te temi sa ai dusmani, e nevoie si de ei, te motiveaza. Mai degreaba sa-ti fie teama de prieteni falsi. Fii precauta, oamenii cu doua fete sunt la tot pasul.

Fii mandra de tine, dar nu aroganta. Fii demna. Fii constienta de valoarea ta, nu lasa prea mult de la tine si invata sa accepti scuzele celor care ti-au gresit. Fii de incredere, fii de cuvant, nu-ti incalca promisiunile si nu fii infatuata.

Si nu in ultimul rand, fii buna si ai rabdare. Timpul este o resursa fabuloasa si poate rezolva totul, intotdeauna.”

Share.

Comments are closed.