Știrea FALSA care circulă pe internet i-a revoltat pe români! Ce se scrie despre micuța de 8 ani din Baia de Aramă

0

O știre falsă circulă în acest moment pe internet în care informează greșit populația că Sorina, fetița în vârstă de 8 anișori, care a fost luată de familia adoptivă în SUA, ar fi murit.

Așa cum scrie și pe pagina publicației respective, ea ar fi murit în urma unui accident rutier provocat de condițiile meteorologice nefavorabile: ”mașina tatăl-ui său adoptiv a derapat din cauza ploii pe contrasens și a fost lovită de un TIR. Tatăl ei adoptiv este în stare gravă iar Sorina a decedat pe loc din cauza impactului puternic”.

Sorina, o fetiță de 8 ani din Baia de Aramă, a fost în centrul atenției după ce în presă au apărut imagini cu ea scoasă cu forța din casa asistenților maternali unde crescuse până atunci. Procuroarea Maria Pițurcă a târât-o pur și simplu pe copilă până la mașina unde se aflau părinții adoptivi și a ”predat-o” acestora. După câteva săptămâni, Sorina a plecat din țară alături de soții Săcărin, o familie de români stabiliți în SUA, care mai au doi copii. Copila este bine impreuna cu noua familie.

Foarte urat si condamnabil gest facut de cei care au imprastiat aceasta stire macabra! Doamne, ajuta sa fie fericita!

Share.

Comments are closed.