Top 2 – cele mai suparacioase zodii – fuuuugi cand le vezi!

0

Cu toate ca sunt zodii carora nu le pasa de absolut nimic din jurul lor si traiesc viata linistiti si fara prea multe contraste, iata ca sunt si aceste 5 personaje cu care nu se poate glumi nicicum, indiferent de dispozitia in care le gasiti.

Scorpion

Sunt persoane care nu se multumesc cu jumatatile de masura cand se vorbeste despre viata dupa cum au visat-o. Nu accepta refuzul, si nu doreste pe nimeni in viata lui care sa-i spuna ce poate face si ce nu. Au asteptari foarte mari de la persoanele din jurul lor, iar in momentul in care nu se ajunge la ele, aduna frustrari. Acele frustrari se acumuleaza, pentru ca nu este genul de persoana care sa va puna pe tava sufletul lui, iar in acel moment, va gasi si cele mai mici motive pentru a isca o cearta, in care sa va aduca la cunostinta toate lucrurile cu care i-ati gresit pana-n respectivul moment. In cazul in care se ajunge in acel punct, nu mai poti sa-i ceri scuze, pentru ca va considera ca e mult prea tarziu, nu va accepta ca si el greseste si nu va gasi nicicum o cale de mijloc.

Fecioara

In ciuda a ceea ce pare si ce afiseaza, Fecioara este zodia care da dovada de multa iubire si afectiune in relatiile cu cei din jur; fiind deasemeni si foarte precauta in ceea ce spune, pentru a nu lasa loc de interpretari.

SURSA: YVE.ro via kfetele.ro

Photo: BLUNTmoms

Share.

Comments are closed.