TOP 3 CELE MAI AMUZANTE ZODII

0

Afla si tu care sunt cele mai amuzante zodii, deoarece este posibil sa te numeri printre ele sau chiar sa ai prieteni apropiati care se afla in semnul zodiacal respectiv si te fac sa razi cu lacrimi. Iata care sunt zodiile cu un simt al umorului foarte dezvoltat!

  1. GEMENI – persoanele care sunt nascute sub acest semn zodiacal sunt unele dintre cele mai amuzante persoane cu care poti avea legatura. Pentru ei este absolut usor sa te faca sa razi si deloc imposibil, astfel ca le iese chiar si cand poate nu ar fi cazul de amuzament. Replicile sunt mereu prezente, la fel si creativitatea, elementul cheie in a te distra. Nu exista persoana care sa poata ramane indiferenta la glumele Gemenilor. Acestea sunt glume intelese cu usurinta de catre oricine si total lipsite de orice urma de rautate.
  2. RACUL – este de asemenea nu doar o persoana optimista, dar si foarte relaxata care se agita foarte rar. Sunt genul de persoana pe care le vezi mereu cu zambetul pe buze, fiind imposibil sa ramai indiferent la o astfel de atitudine. Ei observa mereu lucrurile care tie poate iti scapa, genul de lucruri foarte haioase pe seama carora va puteti amuza copios impreuna. In cazul in care esti inconjurat de persoane nascute in zodia Rac vei fi cu zambetul pe buze tot timpul.
  3. SCORPIONUL – pare greu de crezut, dar Scorpionii sunt foarte amuzanti, desi poate nu o fac mereu cu intentia de a te face pe tine sa razi, le iese la perfectie, fara nici cea mai mica problema. Sarcasmul este un element care contribuie la crearea unor astfel de situatii. Un as in maneca va avea chiar si in momentele tensionate, iar cu ajutorul acestora, atmosfera poate sa devina una mai placuta, in care toata lumea rade cu lacrimi!

 

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Adaptare dupa sursa: teo

Photo: Shutterstock

Share.

Comments are closed.