Top 3 cele mai frumoase femei ale zodiacului – ti se topeste sufletul cand le vezi :-)

0

Taur: primul lucru care te atrage instant la aceasta zodie este gentiletea. Atunci cand ajungi sa o cunosti iti vei da seama ca in spatele aparitiei sensibile se ascunde o vointa puternica si nervi de otel. Stilul ei vestimentar este plin de bun gust, cu haine si cosmetice scumpe, de calitate. Nu ramane niciodata in umbra.

Leu: aceste femei sunt cunoscute pentru frumusetea lor, atragand toate privirile prin infatisare si prin farmec. Pot topi si cea mai de gheata inima atunci cand zambesc, insa uneori se plictisesc de prea multa admiratie si se retrag. Nu se intampla des si nu le tine mult.

Gemeni: acestea nu degeaba sunt zodii duale. Isi schimba cu usurinta starea de spirit si sunt aproape imposibil de urmarit. Fie sunt dive elegante, frumoase, cu buze rujate si unghii puse la punct, fie sunt modeste, gospodine, fete de casa si cuminti. Frumusetea femeilor Gemeni este una foarte ambigua, motiv pentru care nu sunt placute chiar de toata lumea. Unora le place, altora mai putin.

Tu te regasesti printre aceste trei semne zodiacale? Ai cunoscut vreodata o femeie nascuta sub unul dintre semnele zodiacale enumerate mai sus? Ei bine, daca da, impartaseste-ne si noua experienta ta!

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: sarcasm.co

Share.

Comments are closed.