TOP 3 ZODII FEMININE CU LIPICI LA BARBATI ARATOSI!

0

Exista trei zodii feminine, care chiar daca nu pun pret pe aspectul fizic, reusesc sa se inconjoare de barbati aratosi.

FEMEIA LEU – aceasta atrage barbatii precum un magnet, stiind cand sa le zambeasca, cand sa fie serioasa sau cand sa joace putin teatru pentru a atrage atentia acestora. Este genul acela de femeie care stie exact ceea ce isi doreste de la o relatie, fara sa se complice cu aventuri pasagere. Uneori ii surade ideea de a experimenta lucruri noi, insa nu este un obicei care sa devina un stil de viata.

FEMEIA TAUR – aceasta stapaneste cu succes arta dialogului, prin simple vorbe atragand atentia oricui. Felul in care aceasta arunca priviri o face sa obtina orice print pe cal alb. Este de asemenea o romantica incurabila, mai ales datorita planetei care o guverneaza: VENUS. Stie sa se impuna in relatie cand este necesar dar si stie sa asculte atunci cand partenerul are ceva de spus.

FEMEIA CAPRICORN – este genul de femeie dezinhibata cand vine vorba de experiente in amor. Stapaneste arta seductiei cum putine femei stiu si are noroc numai la barbati dupa care orice femeie ar tanji. Realul succes se datoreaza carismei care o caracterizeaza.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

ADAPTARE DUPA SURSA: teo

PHOTO: Shutterstock

Share.

Comments are closed.