Top 4 zodii care au ceva de ascuns

0

Locul 4: Fecioara

Desi la suprafata, nativul din zodia Fecioara lasa sa se vada o sinceritate nemaiintalnita, aceasta poate ascunde secrete in adancul ei despre care nici nu ar vrea sa discute. Desi este capabila sa faca anumite compromisuri, nu o vei vedea facand acelasi de mai multe ori.

Locul 3: Berbec

Desi nu ii place sa recunoasca, si ar vrea sa pastreze acest secret “murdar”, nativul din zodia Berbec are probleme de agresivitate. Aceasta se manifesta in diferite moduri, acesta incearca sa suprime aceste iesiri, oferind protectie persoanei sau persoanelor iubite. Se straduieste sa tina cat mai secrete aceste iesiri sau accese de furie si nu ii place sa fie aduse in discutie.

Locul 2: Varsator

Desi varsatorul poate parea persoana care stie tot timpul despre ce vorbeste si are cunostinte solide despre orice domeniu, acesta nu face decat sa triseze si sa se inspire din diferite locuri. Chiar si la un examen important sau la un test, varsatorul poate fi prins copiind. Este tot timpul in cautare de lucruri noi, iar daca ceea ce face incepe sa il plictiseasca, recurge la orice metode pentru a termina cat mai urgent acel lurcu.

Locul 1: Scorpion

Nativul cu cele mai mari secrete, fruntas al acestui clasament este Scorpionul. Nu ii place sa fie falos si sa se dea mare in legatura cu capacitatile sale. Atunci cand vine vorba de felul de a fi in dormitor, Scorpionul neaga orice afirmatie despre aptitudinile sale, chiar daca acesta le are.

 

Planeta Pamant © Copyright 2017

Photo: Commitment Connection

Share.

Comments are closed.