TOP 4 zodii feminine care fac lucruri neobisnuite din dragoste

0

TOPUL CELOR 4 ZODII FEMININE CARE FAC LUCRURI NEOBISNUITE DIN DRAGOSTE. Unele femei iubesc atat de intens incat ajung sa faca lucruri neobisnuite din dragoste. Afla care sunt acestea!

LOCUL 4: FEMEIA TAUR

Aceasta este o fire foarte geloasa, iar atunci cand isi suspecteaza partenerul ca acesta o inseala, este in stare chiar si sa angajeze un detectiv particular pentru a urmari activitatea partenerului in permanenta. Reactiile acesteia demonstreaza vulnerabilitatea si lipsa de incredere in persoana iubita de care da dovada. Iubeste cu mult patos, insa in acelasi timp poate suferi enorm in cazul in care nu primeste atentia meritata.

LOCUL 3: FEMEIA PESTI

Aceasta este genul de femeie care ajunge sa faca lucruri neobisnuite din amor. Adesea poate sa traiasca in propria lume, izolandu-se de intreg mediul exterior, ajungand chiar depresiva. Atunci cand este ignorata de partener, se intristeaza foarte usor, datorita faptului ca este o fire foarte sufletista.

LOCUL 2: FEMEIA LEU

Aceasta se ghideaza dupa principiul in care in dragoste si in razboi totul e permis. Atunci cand iese leoaica la suprafata, partenerul trebuie sa se roage de aceasta sa se opreasca. Ii face placere atunci cand isi vede iubitul gelos, deoarece considera ca astfel il tine mereu aproape. Uneori este chiar in stare sa faca un pact cu cel mai bun prieten pentru a trezi nervii si disperarea partenerului de viata.              

LOCUL 1: FEMEIA SAGETATOR

Femeia sagetator poate sa ajunga chiar sa comita acte de violenta atunci cand este dezamagita din dragoste. Ea sare la bataie cu usurinta cu partenerul, uneori aruncand chiar si cu vorbe grele. Este o fire care tine in sinea ei nemultumirile pentru mult timp, pana la momentul in care rabufneste.

Nu suporta neglijenta partenerului, necesitand atentie in permanenta. Ea ofera enorm atunci cand este intr-o relatie, motiv pentru care poate sa ajunga la cheremul barbatului de langa ea. Se plange adesea datorita faptului ca se simte sclava in relatie, desi adesea se complace in aceasta situatie. Este genul de partenera traditionalista, care considera cu orbire ca partenerul barbat are ultimul cuvant de spus.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

ADAPTARE DUPA SURSA: teo

Photo: DateTricks.com

Share.

Comments are closed.