Top 4: Zodiile cu cele mai mari sanse de divort

0

    Zodii care sunt predispuse sa divorteze, datorita atitudinii acestora in relatie. Iata care sunt cele 4 femei care vor ajunge nefericite in cazul unei despartiri.

       BERBEC: femeile nascute sub acest semn zodiacal isi aleg partenerul din impuls, neavand ocazia de a afla daca este cel potrivit pentru ele. Sunt firi incapatante si se implica in conflicte, motiv pentru care au nevoie de un partener cumpatat si intelegator. Singura cale de a evita despartirea pentru femeia Berbec este de a invata sa lase de la ea atunci cand se afla in relatie.

         GEMENI: femeile din aceasta zodie, din pacate, sunt cam infidele. Daca tu nu te regasesti, este bine. Inseamna ca relatia ta va fi una de durata si fericita. Insa, daca stii ca iti cam place aventura, este necesar sa cantaresti bine o eventuala decizie de unire a destinelor cu partenerul tau.

         FECIOARA: aceasta zodie nu se teme sa ia decizii radicale si este capabila sa faca orice in scopul de a isi proteja independenta si libertatea. La prima abatere a partenerului, ea va spune stop cu siguranta. Un lucru bun de altfel, deoarece fericirea ei primeaza.

         SAGETATOR: aceasta femeie a zodiacului are asteptari mari, astfel ca este imposibil sa faci fata. Sagetatoarele aflate dupa prima tinerete este posibil sa aiba nevoie de o schimbare si nu este exclus sa fie vorba despre partenerul de viata. Pentru a pastra langa tine o astfel de femeie, trebuie sa fi vesnic surprinzator si interesant.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Adaptare dupa sursa: estisuperba.ro

Photo: Huffington Post

Share.

Comments are closed.