Top 5 – Cele mai lenese zodii! Lenea le cuprinde si greu se mai desprinde :)

0

Leii muncesc din greu, dar de asemenea, nu există un alt semn care se joacă la fel de tare cum o fac ei.
Taurul se afla in fruntea listei, nu pentru că acestea au o frică de muncă (de fapt, acestea sunt cunoscute pentru devotamentul lor), ci pentru că pasiunea lor pentru confort poate duce la automulțumire. Succesul material și dorința de securitate motivează un Taur. Odată ce un taur atinge aceste obiective, s-ar putea să nu se simtă obligat să depună eforturi pentru mai multe.
Pentru Rac, lenea își are rădăcinile în tendința lor de a-și face griji. Nu e nimic mai puțin productiv decât stând în jur si facânduși griji despre potențialele viitoare rezultate negative, dar acest lucru este un joc regulat pentru unii Raci. În cele din urmă, in toată această agonizantă inactivitate devine imobilizant.
Similar cu Taurii, Scorpionii împărtășesc o dragoste pentru lucruri fine ale vieții. În timp ce Scorpionii au o sete de putere, ei devin adesea împotmoliți de gânduri negre și exercitarea de plăceri vinovate.
Apoi, există Pestii, probabil, semnul cel mai prost înțeles din zodiac. Sunt atât de vulnerabili încât au nevoie de mult spațiu și de timp pentru a se recupera de la răni emoționale. În cazul în care se transformă într-un model de melancolie, devine dificil pentru ei pentru a obține mult de făcut.
Desigur, o multime de Leii muncesc din greu, dar de asemenea, nu există un alt semn care se joacă la fel de tare cum o fac ei. Fie că este vorba de adunat scoruri mari la Candy Crush sau de a lua pauze de masă pe îndelete, acest semn este extrem de talentat la găsirea distracției – de multe ori pe seama productivitatii.
Planeta Pamant © Copyright 2016
Photo: Retro Birds – WordPress.com

Share.

Comments are closed.