Top 5 cele mai zgarcite zodii! Vezi care sunt scotienii zodiacului

0

Daca erai curioasa care sunt cele mai zgarcite native ai zodiacului, iata un top realizat de yve.ro care te va ajuta sa iţi dai seama de acest lucru.
Citeste urmatoarele randuri si vezi ce le face pe aceste persoane sa isi doreasca atat de mult sa agoniseasca!

TAUR

Deţinatorul primului loc din cadrul acestui top il ocupa, bineinţeles, nativul din zodia taur. Nu doar ca persoanelor nascute in aceasta zodie nu le place sa isi cheltuiasca banii, dar nici nu se arata dispusi sa isi ajute apropiaţii in problemele banesti. Taurului ii place sa stranga sume cat mai mari, pe care insa nu le foloseste pentru a-si achiziţiona ceva, ci pentru a le avea ca rezerva pentru “zilele negre”. De asemenea, pentru nativii acestei zodii, stabilitatea financiara este un punct foarte important.

RAC

Asemenea taurilor, nici racii nu fac cu usurinţa imprumuturi si nu le place sa cheltuiasca sume mari, nici macar atunci cand este in joc propria persoana. Pe langa acest fapt, racii sunt si foarte materialisti si nu accepta orice propunere, atunci cand li se face o oferta salariala. Le place sa agoniseasca, insa nu reusesc sa investeasca sumele stranse cu cap, ci le cheltuiesc, de obicei, cumparand obiecte reduse ca preţ, dar fara o anumita necesitate.

Citeste tot articolul pe YVE.ro

Photo: Adobe Stock

Share.

Comments are closed.