Top 5 zodii care poartă pică la infinit – Capricornii sunt cei mai ofticosi

0

Nimănui nu-i place să fie călcat pe nervi şi minţit, mai ales dacă unele persoane din jur par să facă mereu aceste două lucruri. Unele dintre noi iartă mai repede, altele mai greu, însă unele par să nu treacă niciodată cu vederea peste situaţiile în care cineva le-a rănit într-un anumit fel.

1. Capricorn

Nativele acestei zodii ocupă topul acestui clasament. Chiar dacă poate nu te aşteptai la acest lucru, iată că femeia Capricorn este cea care pune sare pe rană ca să doară şi mai tare, asta în cazul în care ai reuşit să o superi.

Poate că uneori caută modalităţi să se răzbune pe acele persoane care le-au supărat, dar oricum, chiar dacă planul le iese, acestea tot nu vor uita cu ce le-ai greşit şi nici nu merită să te oboseşti ca să te poată ierta, nu o vor face nici în ruptul capului.

2. Taur

Chiar dacă acestea sunt unele dintre cele mai de încredere persoane şi pe care le poţi considera mereu ca fiind cele mai bune prietene, nu le place să fie minţite, mai ales de către cei dragi. Sunt persoane foarte loiale şi vor să ştie la rândul lor că pot avea încredere oarbă în tine.

Dacă reuşeşti vreodată să le necăjeşti dintr-o anumită privinţă, să fii sigură că ai încheiat-o cu ele şi nu va mai exista nicio cale de întoarcere.

Aşadar, dacă te pregăteşti să spui o veste mai puţin bună femeii Taur, ar trebui să găseşti o formă plăcută de a i-o spune.

3. Scorpion

Iată genul de persoană care poate dormi liniştită dacă ştie că a pierdut o prietenă sau un prieten din gaşca ei.

Odată ce ai reuşit să o superi cu adevărat, aceasta se va lipsi imediat de prezenţa ta în viaţa ei, pentru că e sigură că, dacă i-ai greşit o dată, o vei face din nou.

Dacă ai reuşit să o răneşti, va căuta să ţi-o întoarcă şi chiar se va bucura dacă va vedea că ai parte de zile negre.

4. Rac

Dornică să manipuleze mereu oamenii din jur, femeia Rac se regăseşte şi ea pe lista persoanelor care pot purta pică o viaţă întreagă. Dacă ai reuşit să o jigneşti, aceasta îşi va face bagajul şi va pleca definitiv din viaţa ta.

Să nu crezi că a doua zi ai putea să te prezinţi în faţa uşii ei ca să îţi ceri scuze; nici vorbă, aceasta nu va ezita să ţi-o trântească fix în nas şi să-ţi spună clar şi răspicat „adio”!

5. Leu

Chiar dacă este ultima pe listă, nativa acestei zodii nu este deloc îngăduitoare, ceea ce era parcă de aşteptat. Fire impulsivă şi care doreşte mereu să domine în orice tip de relaţie, femeia Leu te va alunga definitiv din viaţa ei dacă vei reuşi să-i afectezi imaginea sau să-i răneşti adânc sentimentele…

Dacă ai greşit faţă de aceasta, poţi să-ţi iei gândul că vei mai putea vreodată să mergi măcar pe aceeaşi stradă pe care are ea obiceiul să circule.

Share.

Comments are closed.