Top 5 zodii care te pot scoate din minti! Cu cine sa nu te pui niciodata

0

Cu totii avem calitati si defecte, dar acesti nativi prea exagereaza cu felul lor de-a fi.

Berbec. Aparent increzator in sine, Berbecul are mari probleme cu stima de sine, astfel ca va enerva pe toti cu incercarile disperate de a se da drept altcineva. Mii de poze pe retelele de socializare, citate filosofice, sau minciuni despre locuri exotice pe care le-a vazut doar in reviste, toate astea vor duce la un nativ enervant, pe care nu ai vrea sa-l ai prin preajma.

Taur. Acest nativ reuseste sa-i scoata din minti pe cei din jur prin simpla sa prezenta. Incapatanat si dependent de cei din jur, Taurul iti va da batai de cap atunci cand vei interactiona cu el, pentru ca nici nu vrea sa fie ajutat, nici nu se poate descurca singur. Atentie si la modul in care ii vorbesti, pentru ca acest nativ are propria modalitate de a intelege cuvintele.

Leu. Ca orice om care vrea sa fie in centrul atentiei, Leul va face orice pentru a capta audienta. Pe langa faptul ca te va considera mereu un slujitor, Leul are obiceiul de a-si insusi el meritele dobandite cu atata truda de altii.

Scorpion. Mai are rost sa explicam de ce te-ar scoate din minti un Scorpion? Gelos pana in maduva oaselor, pasional (si nu neaparat intr-un sens bun), acest nativ te va enerva constant cu indoielile lui, indiferent de cat de fidel este partenerul sau de viata.

Varsator. Culmea, dar Varsatorul te poate enerva din simplul motiv ca este prea glumet, facandu-te de ras in fata prietenilor. Mai mult, ii place sa doarma mai tot timpul, asa ca nu este niciodata gata de iesit in oras si nici nu te poti baza pe umarul lui la nevoie.

Sursa: RevistaTeo

Photo: Famifi

Share.

Comments are closed.