Top 5 – zodii obsedate de bronz

0

Astrologii au realizat topul zodiilor obsedate de bronz si de aspectul pielii lor pe timp de vara. Afla si tu daca esti printre ele.

  1. Rac – situatia emotionala isi spune cuvantul asupra organismului si a functionarii acestuia. Nu vei spune “nu” bronzului, deoarece te va ajuta sa iesi din starea ta de spirit depresiva.
  2. Gemeni – pentru acesti nativi conteaza tot ce tine de frumusetea fizica. Gemenii obisnuiesc sa puna mare accent pe metodele prin care ajung la perfectiunea mult dorita. Indiferent de sezon, gemenii sunt adeptii pielii bronzate.
  3. Pesti – starea lor emotionala este vulnerabila si instabila din punct de vedere emotional. Acestia au tendinta de a pune mare accent pe stabilitate si pe siguranta, motiv pentru care apeleaza la diferite metode, unele chiar constructive pentru a arata bine. Din pacate uneori tind sa exagereze.
  4. Scorpion – nativii acestei zodii lucreaza la aspectul exterior, pentru a recapata increderea in fortele proprii. Uneori au tendinta de a deveni narcisisti, motiv pentru care nu se pot opri din unele actiuni, care le pot afecta sanatatea psihica, ajungand sa dezvolte obsesii pentru aspectul fizic.
  5. Fecioara – acest nativ are o fire obsedata de perfectiune in general si de tot ceea ce implica acest cuvant. Modul in care se prezinta in fata celorlalti are importanta mare pentru ei, motiv pentru care sunt dornici sa arate vesnic bine, iar bronzul sanatos nu face exceptie.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: teo

Photo: Hospitales Star Médica

Share.

Comments are closed.