Top 5 zodii potrivite pentru casatorie! Chiar daca ti se pare mai prostanac, pe el ar trebui sa pui ochii

0

Horoscopul oferit ne vine in ajutor cu sfaturi si sugestii de compatibilitate. Trebuie de luat in seama caracteristicile fiecarei zodii in parte, poti face chiar o comparatie intre zodie si partener.
Cu totii ne dorim acea persoana speciala langa noi, care sa ne ofere siguranta indiferent ce se va intampla. E greu de gasit un om demn de numit iubit/iubita, mai ales un partener stabil pentru casatorie.

Taur

Taurii sunt persoane dedicate. Se dedica prea mult poate cuiva. Ei cauta o relatie onesta, loiala si apropiata. Si din cauza ca investesc mult intr-o relatie, se asteapta la randul lor sa fie iubiti la fel. Casatoria este sacra pentru ei. Se gandesc serios la o astfel de implicare si o planuiesc de mult timp.

Pesti

Toata lumea stie ca sensibilii Pesti viseaza cu ochii deschisi momentul cand vor pasi brat la brat cu persoana iubita si isi vor face juraminte eterne. Ei au crezul ca pentru fiecare om din lume exista sufletul pereche.Pentru ei, partenerul de viata este ceva pretios si stiu sa tina aproape un om.

Citeste tot articolul pe YVE.ro

Share.

Comments are closed.