Top 6 cele mai bune potriviri intre zodii

0

Multi oameni se intreaba zilnic daca partenerul/a langa care au ales sa fie este intr-adevar persoana potrivita. Este parte a naturii umane sa ne indragostim, de obicei dintr-o multitudine de motive, dar nu mereu cele mai bune. Apoi, in decursul timpului, incepem sa ne indoim de alegerile noastre. Potrivit multor persoane, astrele iti pot spune daca persoana de langa tine este cea potrivita. Se pare ca aceasta este calea care iti da raspunsuri in privinta cu persoana cu care te potrivesti. Afla si tu, ce spun astrologii despre tine!

1.Taurul-Fecioara: cei doi fac o pereche nemaipomenita. Taurul este cunoscut pentru faptul ca isi gaseste placerea in lucruri simple, precum natura sau arta. Fecioara este de asemenea o fire sensibila, atrasa de frumusetea naturii. Sunt doua zodii renumite pentru faptul ca sunt practice, metodice. Cele doua semnifica pamantul, fiind adesea, profund orientate spre viata de familie, nevoia de siguranta pe termen lung. Toate acestea se completeaza perfect, fecioara dorindu-si sa ramana vesnic ferma, mulandu-se pe trasaturile tipice ale unui taur.

2.Peste-Rac: Deoarece este un semn de apa, racul este cunoscut ca fiind printre cele mai sensible semne ale zodiacului. Mereu observa fluxul si refluxul mediului din care fac parte si a persoanelor de care sunt inconjurati. Este extrem de intuitiv si instinctuv. Cea mai buna pereche este de departe Racul cu Pestele. Pestele, de asemenea un semn de apa, are trasaturi similare racului, desi acestia sunt cunoscuti ca fiind dificili cand vine vorba de angajamente sau relatii. Dualitatea celor doi inotatori impotriva greutatilor rezulta echilibru.

  1. Berbec-Sagetator: Daca te joci cu focul, te-ai putea arde! Acest lucru este foarte adevarat, mai ales cand vine vorba de doua semne ale focului. Dar, acest foc este binecuvantarea pentru cele doua zodii, deoarece ii ajuta sa descopere lucruri noi, sa exploreze. Trasaturile comune sunt optimismul, determinarea si spiritul aventuros. Sagetatorii simt mereu nevoia sa stie ce urmeaza. Cu cat sunt mai relaxati, berbecii tempereaza trasaturile partenerului, oferindu-i mereu aprobare. Cand cele doua semne au o disputa pe o anumita tema, lucrurile se pot inrautati, dar atata timp cat pastreaza contactul vizual, pot trece peste orice conflict.
  2. Varsator-Gemeni: Aceste doua semne reprezinta aerul, acest lucru insemnand ca atata timp cat vantul nu bate prea tare, cei doi se potrivesc de minune. Se spune ca varsatorii doresc mereu sa se remarce si sa lase amprente in urma lor, prin munca depusa. Gemenii sunt in general, oamen foarte versatili si curiosi, adaptandu-se usor la situatiile in care sunt pusi. Cele doua semne se completeaza reciproc intr-un mod remarcabil!
  3. Balanta-Leu: Atat balantele cat si leii sunt persoane calde, extrovertite. Balanta este cunoscuta pentru farmecul ei, capacitatea ei naturala in comunicare. Aceste calitati, impreuna cu prezenta puternica si dominanta a Leului, fac ca cei doi sa se potriveasca de minune. Balantele doresc sa mentina echilibrul in situatiile de extrema. Personalitatea vibranta a leului nu poate fi ignorata, ei fiind mereu in centrul atentiei. Cei doi impreuna  au o dinamica calda, interesanta. Doar ca lucrurile nu trebuie sa se incalzeasca prea tare!

6.Capricorn-Scorpion: Aceasta este chemarea celor doua energii diferite. In timp ce capricornul este un semn de pamant, scorpionii sunt semn de apa. Cand cele doua semne se unesc, sunt de ne oprit. Capricornii sunt responsabili, ducand de multe ori o viata grea care se confrunta cu provocari peste provocari. De multe ori sunt ajutati de intensitatea prezenta in trasaturile tipice ale unui scorpion. Ei au o anumita reputatie de razbunatori, care poarta pica, dar daca se face dreptate, ei renunta la ura cu usurinta.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: lifedaily.com

Photo: Shutterstock

Share.

Comments are closed.