Top cele mai invidioase 5 zodii! Te miri cum de nu crapa de ciuda

0

Astrele au o influenta majora asupra personalitatii, comportamentelor si trasaturilor de caracter ale nativilor.

Berbecul vrea superioritate

Nevoia nativilor Berbec de a avea intotdeuna mai mult decat ceilalti, fara niciun termen de comparatie, le da ambitie si un aer permanent de superioritate.

Taurul nu suporta sa fie eclipsat

Chiar daca nu este, de obicei, invidios, nativul Taur va simti intotdeuna nevoia sa straluceasca. Se incrunta, se inroseste la fata si scoate fum pe nari ori de cate ori cineva ii fura momentul de glorie, eclipsandu-l.

Gemenii, parsivii zodiacului

Nativii Gemeni isi cunosc foarte bine interesele si stiu sa obtina ce vor, fiind maestri in arta convingerii. Pot deveni foarte repede invidiosi pe cei cu o situatie mai buna.

Balanta tace si face

Chiar si atunci cand crapa de ciuda, Balanta va afisa o imagine calma si linistita. Se poarta frumos cu cei din jur, atata timp cat stie ca ea o duce cel mai bine. Invidia ei este usor de starnit, fiind gata sa se tavaleasca pe jos in plansete daca cineva o face sa se simta inferioara.

Scorpionul, cel mai invidios semn

Scorpionii sunt, de departe, cele mai invidioase semne din tot zodiacul. Constiinta lor paleste in momentul in care cineva primeste mai mult decat ei, fiind capabili de orice pentru a-si face „dreptate”.

Sursa: Adevarul.ro

Share.

Comments are closed.